Εμβολιάστηκε και ο Γιώργος Ντασιώτης «Ούτε λέπια έβγαλα, ούτε ουρά-Είμαι μια χαρά»

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ-ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ !!! 

Ήρθε και η ΔΙΚΗ ΜΟΥ στιγμή να συμβάλλω,με τον εμβολιασμό μου, στο σταμάτημα της πανδημίας. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!! 

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ την επιστήμη. Η κοινωνία μας έχει κάνει άλματα και δεν της ταιριάζει το πισωγύρισμα,ούτε και η στασιμότητα.

Στο Κ.Υ. ΑΛΙΑΡΤΟΥ  λειτουργούν ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) γραμμές εμβολιασμού,που εξυπηρετούν περίπου ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ  (300) ανθρώπους την ημέρα,χτίζοντας το τείχος της ανοσίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τους ανθρώπους του Κέντρου Υγείας – και στο πρόσωπό τους όλο το υγειονομικό προσωπικό- για τον σκληρό αγώνα που δίνουν με ευγένεια και υπομονή. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ

Σε ότι αφορά τον ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΟΥ, όλα πήγαν εξαιρετικά καλά, δεν έβγαλα λέπια, ούτε ουρά, παρά μόνο καποια στιγμή σταμάτησε να συντονίζεται το τσιπάκι,γιατί κόπηκε το 5G σήμα ( ο Μπιλ Γκέιτς μου υποσχέθηκε ότι θα το φροντίσει)

Επεδή όμως τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, να συμφωνήσουμε εντίμως ,πως ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΛΟΣ και να φροντίσουμε όλοι να αποκτήσουμε προστασία  για να ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ επιτέλους ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ!!!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΌΝΟ !!!!

Σχετικά