Πανέτοιμα τα σχολεία του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων να δεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς

ΠΑΝΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ !!!

    Τη Δευτέρα 10/5, ξεκινούν τη λειτουργεία τους τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, μετά από αρκετό διάστημα που παρέμειναν κλειστά.

    Οι συνθήκες ,κάτω από τις οποίες ανοίγουν τα σχολεία, κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες σε ότι αφορά την ομαλή εξέλιξη της πανδημίας, με δεδομένο ότι ανοίγουν σταδιακά και όλες οι δραστηριότητες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής που επίσης παρέμειναν κλειστές για πολύ μεγάλο διάστημα. 

    Ως εκ τούτου είναι αναγκαίο όλα τα μέλη που απαρτίζουν τη Σχολική Κοινότητα, (Εκπαιδευτικοί , γονείς, μαθητές), να συνταχθούν με τις οδηγίες προκειμένου να εξελιχθεί ομαλά η κατάσταση.

—-Οι Διευθυντές των Σχολείων και οι Σχολικές του Επιτροπές του Δήμου,έχουν φροντίσει για την καθαριότητα των κτηρίων, καθώς και το απαραίτητο υγειονομικό υλικό στα Σχολεία.

—-Το προσωπικό του Δήμου Αλιάρτου- Θεσπιέων, υπό την επίβλεψη των Αντιδημάρχων, έχει καθαρίσει,και αποψιλώσει, εξονυχιστικά, κατά προτεραιότητα, όλους τους αύλειους χώρους κάνοντάς τους όμορφους και ασφαλείς, όπως αξίζουν στα παιδιά μας.

—-Έχουν γίνει οι απαραίτητες απολυμάνσεις σε όλα τα κτήρια.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

Σχετικά