Α.Ο. Άσκρης: Νέο Δ.Σ. και νέο ξεκίνημα…

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές  του Α.Ο. Άσκρης που απέκτησε νέο διοικητικό συμβούλιο για ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα που αγωνίζεται στην β’ κατηγορία Βοιωτίας. Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους πάντες για την συμμετοχή τους και τη συμπαράστασή τους.Αναλυτικά:

“Μέσα σε κλίμα πανηγυρικό πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΣΚΡΗΣ.

Η συμμετοχή των μελών/συγχωριανών μας ήταν μαζική και σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη σας

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κο Ντασιώτη για την παρουσία του και στήριξη στην νέα μας προσπάθεια, τον πρόεδρο του χωριού μας κο Νίκο Χολιασμένο για την αμέριστη συμπαράστασή του στο νέο μας ξεκίνημα καθώς επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και έναν έναν προσωπικά τους συγχωριανούς μας που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας στήριξαν.Τα καλύτερα έρχονται …..”.

Το νέο Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΣΚΡΗΣ είναιΠρόεδρος: Ευσταθίου ΧρήστοςΑντιπρόεδρος: Παπαπαναγιώτου ΘεοκλήςΓεν. Γραμματέας: Παπαπαναγιώτου ΤάσοςΤαμίας: Μπέλλιος ΑντώνιοςΓεν. Αρχηγός: Μπέλλιος ΘωμάςΜέλη: Πικάσης Παναγιώτης,  Ρουσέτης Ηλίας, Μπαμπούλας Νικόλαος, Χρήστου Σπύρος, Παπαπαναγιώτου Σωτήρης, Πέππας Κων/νος

Σχετικά