Ντασιώτης:Συνεχίζονται οι γεωτρήσεις-Με οικονομία το νερό τις επόμενες ημέρες στη Δ.Ε.Θεσπιών

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΟΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ!!!

Με εντατικούς ρυθμούς και με μικρά,έως τώρα προβλήματα στην υδροδότηση των χωριών της Δ.Ε.ΘΕΣΠΙΩΝ, ( Μαυρομμάτι, Θεσπιές,Λεοντάρι,Άσκρη,Νεοχώρι),συνεχίζονται οι εργασίες για την ανόρυξη των νέων γεωτρήσεων ύδρευσης.

Το πρόβλημα που έχουμε να διαχειριστούμε είναι η διατάραξη του υδροφόρου ορίζοντα, από τις εργασίες του γεωτρύπανου,με αποτέλεσμα να θολώνει,κάποιες φορές, το νερό που ήδη αντλούμε και υδροδοτούμε τα χωριά. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι γεωτρήσεις κλείνουν και ενδεχομένως παρουσιαστεί,πρόσκαιρα, χαμηλή πίεση ή και έλλειψη νερού.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, κατόπιν πρόσκλησής μου, στο χώρο των γεωτρήσεων, με τη συμμετοχή των Προέδρων και των Δημοτικών Συμβούλων της Δ.Ε. Θεσπιών, καθώς και την παρουσία του Διευθυντή της Τ.Υ. του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και των τεχνικών της γεώτρησης, εξηγήθηκε το ζήτημα και συμφωνήθηκε να επιταχυνθούν οι εργασίες, οι οποίες θα σταματούν στις 17.00 μμ, οπότε και θα τίθενται σε λειτουργία, πάλι, οι γεωτρήσεις.

Ταυτόχρονα συμφωνήθηκε όλοι να ενημερώσουμε τους Δημότες της Δ.Ε. Θεσπιών, ώστε τις επόμενες ημέρες να καταναλώνουν ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ το νερό για να μην υπάρξει έλλειψη.

Με το έργο αυτό φιλοδοξούμε να ΛΥΣΟΥΜΕ ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ των χωριών της Δ.Ε. ΘΕΣΠΙΏΝ και αξίζει τον κόπο να κάνουμε όλοι  υπομονή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΌΗΣΗ !!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

Σχετικά