ΛIBAΔΕΙΑ: Κινητοποίηση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης

Κινητοποίηση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης πραγματοποιήσαν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην περιοχή της Κρύας στη Λιβαδειά.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν επισημαίνουν τη στήριξη τους προς τον παλαιστινιακό λαό, καταδικάζοντας παράλληλα την Κυβέρνηση της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, για τη συνεργασία τους με το Ισραήλ.

Η ανακοίνωση:

«Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης. Να σταματήσει τώρα το έγκλημα του κράτους δολοφόνου. Να τερματιστεί η Ισραηλινή σφαγή και κατοχή. Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμού και πολέμους.

Κινητοποίηση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό πραγματοποίησαν το Σάββατο το απόγευμα μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην περιοχή της Κρύας στην Λιβαδειά. Ανήρτησαν πανό με σύνθημα ‘’Λευτεριά στην Παλαιστίνη – Οι λαοί θα νικήσουν’’ και βρήκαν πολύ θερμή ανταπόκριση από τους πολίτες.

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δεν συμβιβάζονται με το έγκλημα που διαδραματίζεται σε βάρος του λαού και της νεολαίας της Παλαιστίνης και διατρανώνουν την καταδίκη τους στη νέα σφαγή των Παλαιστινίων από τις Ισραηλινές δυνάμεις, η οποία πραγματοποιείται με τη στήριξη τόσο των ΗΠΑ όσο και της ΕΕ, που εξισώνουν πολύ βολικά τον θύτη με το θύμα.

Τεράστιες είναι οι ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης της ΝΔ, που συνεχίζοντας στον δρόμο που βάδισε και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, βαθαίνει την συνεργασία με το κράτος δολοφόνο εμπλέκοντας τον λαό μας όλο και βαθύτερα στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.»

Σχετικά