Η Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας κατά της τοποθέτησης μετωπικών διοδίων στη Χαλκίδα

“ Η Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας κατά της τοποθέτησης μετωπικών διοδίων στη συνδετήρια οδό του ΠΑΘΕ με την πόλη της Χαλκίδας”.

Η Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας παραμένει σταθερή στη θέση της κατά της τοποθέτησης μετωπικών διοδίων στη συνδετήρια οδό του ΠΑΘΕ με την πόλη της Χαλκίδας.

«Και στο παρελθόν έχουμε διατυπώσει, ως Π.Ε.Δ. και ως Δήμοι, την πλήρη αντίθεσή μας στην τοποθέτηση μετωπικών διοδίων στην οδό που συνδέει τον ΠΑΘΕ με την Χαλκίδα. Απευθυνθήκαμε στο αρμόδιο Υπουργείο και λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια κινητικότητα. Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ως Π.Ε.Δ., ως Δήμοι και ως τοπικές κοινωνίες, δεν θα επιτρέψουμε την εγκατάσταση διοδίων στη συγκεκριμένη οδό» ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων και Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Δ., κ. Γιώργος Ψαθάς.

«Έχουμε στείλει υπόμνημα και έχουμε ήδη ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κ. Καραμανλή για να εξακριβώσουμε τις προθέσεις του Υπουργείου και για να εκθέσουμε, για ακόμη μια φορά, τους λόγους, που καθιστούν απαγορευτική την εγκατάσταση μετωπικών διοδίων στη συγκεκριμένη οδό. Ευελπιστώ ότι το θέμα θα κλείσει πριν καν ανοίξει» τόνισε ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. και Δήμαρχος Καρπενησίου, κ. Νίκος Σουλιώτης.

Σχετικά