Επιτέλους είδαν άσφαλτο στα ..μάτια τους στο Βασιλέσι Πρασιάς Ευρυτανίας-BINTEO

Επιτέλους είδαν άσφαλτο στα ..μάτια τους οι Βασιλεσιάνοι μετά και την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης του εναπομείναντος χωματόδρομου μέχρι το χωριό.

Μπορεί να άργησε,μπορεί να εκτελέστηκε κατα το ήμισυ εν τούτοις είναι ένα έργο πνοής ,’εργο ανάπτυξης για τα Πρασοχώρια και τους Πρασιώτες..

Και επειδή είπαμε σαν ΚΠΑ οτι μετά την ολοκλήρωση του δρόμου θα έχουμε και τα αυτονόητα …σχαρίκια..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Στερεάς κ. Φάνης Σπανός  ,στον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Tasios Aristidis δήμαρχο Αγράφων κ. Alexis Kardabikis και σε όσους ..πίεσαν με διαφόρους τρόπους για να γίνει το αυτονόητο..

Μην ξεχάσουμε να συγχαρούμε για την πολύ καλή δουλειά τον εργολάβο του έργου κ.Φλωράκη που δεν έκανε τίποτα παραπάνω απο αυτό που του ανατέθει,σεβόμενος τα χρήματα των δημοτών και που  πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για τους “ντόπιους” και όχι μόνο εργολάβους!!

Περιμένουμε ανάλογο ενδιαφέρον και για την ασφαλτόστρωση του δρόμου μέχρι και του Καραμπεσίνη..Και οχι μόνο απο την Περιφέρεια….

ΥΓ..Για άλλη μια φορά η …ισχύς εν την ενώσει ..των Πρασιωτών δίνει απτά αποτελέσματα ..

Συνεχίζουμε πέρα απο αγκυλώσεις και νοοτροπίες του παρελθόντος για να βγει η Πρασιά απο την αφάνεια και την εγκατάλειψη.

Πρασιά Ευρυτανίας

Σχετικά