Αποτελέσματα Βοιωτίας 81ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά “Ο ΘΑΛΗΣ”

Αποτελέσματα Βοιωτίας 81ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά “Ο ΘΑΛΗΣ” ( 6/11/2020)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣΜε ιδιαίτερη χαρά, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους μας, το παράρτημα του Νομού Βοιωτίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ανακοινώνει την επιτυχία μαθητών από σχολεία της Βοιωτίας που διακρίθηκαν στον 81o Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Θαλής» και στον τοπικό διαγωνισμό «Ευάγγελος Σταμάτης Ι».

Οι διαγωνισμοί έλαβαν χώρα στις 6 Νοεμβρίου 2020.Ο διαγωνισμός «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» καθώς και η δεύτερη φάση του διαγωνισμού «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΙ» για τη φετινή χρονιά με απόφαση του ΔΣ της ΕΜΕ ματαιώθηκαν.Οι επιτυχόντες του «ΘΑΛΗ» έτσι, προκρίνονται για να συμμετάσχουν στην Ελληνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Ιουνίου, ώρα 10 , ειδικά για φέτος στην Αθήνα και σε Περιφερειακά Κέντρα τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ.

Από τα αποτελέσματα του «ΑΡΧΙΜΗΔΗ» θα επιλεγούν οι ομάδες που θα αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα σε διαγωνισμούς στο εξωτερικό, όπως η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων και η Διεθνής Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Το παράρτημα του Νομού Βοιωτίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας δίνει συγχαρητήρια στους διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες, στους γονείς και κηδεμόνες τους και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους καθηγητές των παιδιών αυτών για την βοήθεια τους για την διεξαγωγή του μαθηματικού διαγωνισμού.

Τα μεγάλα και σπουδαία γίνονται από ομάδες και όχι από μονάδες. Έτσι όλοι μαζί, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, διευθυντές σχολείων, Διευθυντές Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλευρό της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Βοιωτίας, βάζουμε όλοι το λιθαράκι για να ανοίξουν νέα παράθυρα γνώσεων και δεξιοτήτων, από όπου θα κοιτάζουμε μικροί και μεγάλοι με αισιοδοξία το μέλλον.

O πρόεδρος Βελαώρας Γιάννης

Η γραμματέαςΑτματζίδου Κατερίνα

ΕΜΕ Παράρτημα Νομού Βοιωτίας

Σχετικά