Το Εργατικό Κέντρο Θήβας συμμετέχει στην απεργία της 10ης Ιουνίου

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Την Πέμπτη 10 Ιούνη 2021, με την προκήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας, σύσσωμοι οι εργαζόμενοι της Χώρας, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα δώσουν την απάντηση στην Κυβέρνηση της Ν.Δ για το νομοσχέδιο-έκτρωμα που θέλει να φέρει προς ψήφιση στην Βουλή. 

Ένα νομοσχέδιο – τερατούργημα για τον κόσμο της εργασίας, που αν εφαρμοστεί θα διαμορφώσει εργασιακές συνθήκες ενός σύγχρονου μεσαίωνα, αφού στην ήδη υπάρχουσα εργασιακή ζούγκλα από τις μνημονιακές πολιτικές, έρχεται -μεταξύ των άλλων- να καταργήσει το οκτάωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, να δώσει «δώρο» στους εργοδότες τις απλήρωτες υπερωρίες, να ποινικοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση, να φαλκιδεύσει το δικαίωμα της απεργίας, να καταργήσει το ΣΕΠΕ και να γενικεύσει την Κυριακάτικη εργασία.

ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.      ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ:

• ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 8ΩΡΟ, ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ.

• ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

• ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ συμμετέχοντας στην 24ωρη Απεργία της 10 Ιούνη καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε την μάχη ώστε να μην περάσει αυτός ο εργασιακός οδοστρωτήρας δικαιωμάτων και κατακτήσεων του εργατικού κινήματος. 

Για το λόγο αυτό θα  δρομολογηθούν πούλμαν  για την Αθήνα στην κεντρική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11οο το πρωί. Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν στις 08.00 το πρωί, από το ΚΤΕΛ Θήβας με ενδιάμεσες στάσεις σε ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ  (8.45) και ΟΙΝΟΦΥΤΑ (9.00). Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 9.6.2021 στο γραφείο του Εργατικού Κέντρου.

ΤΟ Δ.Σ

Σχετικά