Δύο μαθητές ανάμεσα στα κρούσματα της Βοιωτίας

Η διασπορά των 47 μολύνσεων της Στερεάς Ελλάδας…

Διψήφιο νούμερο  για τη Βοιωτία που έχει 13. Η Θήβα έχει 8, η Λιβαδειά 2 και Βάγια, Οινόφυτα και Παραλία Διστόμου από 1. Ανάμεσα στα κρούσματα και δύο μαθητές 7 (Παραλία Διστόμου) και 14 ετών (Θήβα). Διάμεση ηλικία τα 34 έτη.

Στην υπόλοιπη Στερεά

Σε τέσσερις διαφορετικούς δήμους, βρίσκονται τα εννέα (9) τελευταία κρούσματα που χρεώνει ο ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα στο χάρτη της 4 Ιουνίου. Η Φθιώτιδα που σύμφωνα με το νέο χάρτη της Πολιτικής Προστασίας, παρουσιάζει σταθερότητα στη θετικότητα στον ιό με τον παραπάνω αριθμό να εμφανίζεται στον μέσο όρο του 7ημερου.

Η Λαμία έχει τα πέντε (5) από αυτά μεταξύ των οποίων και 9χρονος μαθητής. Τα υπόλοιπα αντιστοιχούν σε δύο γυναίκες 27 και 50 ετών και δύο άνδρες 37 και 46 ετών.

Δύο (2) νέα κρούσματα εντοπίζονται στη Στυλίδα σε άνδρες 24 και 39 ετών.

Τέλος από ένα (1) περιστατικό covid καταγράφεται στους δήμους Λοκρών (45χρονος στην Αταλάντη) και Αμφίκλειας – Ελάτειας (65χρονος).

Σε διψήφιο νούμερο κινήθηκαν για άλλη μια φορά τα κρούσματα στην Εύβοια που έφτασαν τα 23. Τα περισσότερα έχει η Χαλκίδα σύνολο 18 με ηλικίες από 0 έως 86 ετών. Τα άλλα πέντε εντοπίζονται σε Αμάρυνθο, Αυλωνάρι, Βαθύ Αυλίδος, Βασιλικό και Νέα Αρτάκη. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι τα 43 έτη.

Τέλος η λίστα κλείνει με δύο (2) νέες μολύνσεις στη Φωκίδα, καθώς η Ευρυτανία για 3η συνεχόμενη ημέρα δεν βρίσκεται στο χάρτη. Πρόκειται για 9χρονο στην Άμφισσα και 37χρονο στο Ευπάλιο.

lamiareport

Σχετικά