Μακελειό στις Θεσπιές – Συνεχίστηκε την Παρασκευή η δίκη για την αιματηρή συμπλοκή – Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας [ΒΙΝΤΕΟ]

Μεγάλη βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες που κάποτε συνεργάζονταν και τώρα έγιναν θανάσιμοι εχθροί, κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία στις Θεσπιές Βοιωτίας

Από την αιματηρή συμπλοκή ανταλλαγής πυροβολισμών από δύο εταιρειών security που έγινε στις Θεσπιές Βοιωτίας για μια διαφημιστική πινακίδα, ένας 66χρονος πατέρας και ο 34χρονος γιος έχασαν τη ζωή τους, έξω από το Γυμνάσιο-Λύκειο Θεσπιών.

Από τη φονική συμπλοκή δύο εταιρειών security εκτός από τους δύο νεκρούς υπάρχουν και δύο τραυματίες. Ο ένας 50 ετών, ο οποίος είναι συγγενής των θυμάτων, φέρει τραύματα στο χέρι και στα πλευρά.

Συνολικά 4 άτομα βρίσκονται στο ειδώλιο του κατηγορουμένου με την δίκη να εκδικάζεται στο Εφετείο των Δικαστηρίων Χαλκίδας ενώ ήδη 3 φορές έχει διακοπεί λόγω  παρέλευσης ωραρίου.

Την Παρασκευή 04/05 συνεχίστηκε η δίκη της υπόθεσης στα Δικαστήρια Χαλκίδας, όπου ο Δικηγόρος υπεράσπισης της μιας πλευράς κ. Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο eviathema.gr σχετικά με την υπόθεση.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έγινε διακοπή της δίκης ώστε να συνεδριάσει η έδρα για το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης κατηγορίας, έξω από το Δικαστήριο έχουν μαζευτεί τόσο οι συγγενείς των δύο αδικοχαμένων, όσο και των τεσσάρων κατηγορούμενων. Αξίζει να αναφερθεί πως ισχυρή είναι η παρουσία των Αστυνομικών Δυνάμεων.

Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας:

eviathema.gr

Δείτε το ρεπορτάζ του permissos.gr για την αιματηρή συμπλοκή

Φονικό στις Θεσπιές: Προφυλακιστέος ο ένας από τους κατηγορούμενους

Σχετικά