Φονικό στις Θεσπιές: Προφυλακιστέος ο ένας από τους κατηγορούμενους

Όλα ξεκίνησαν όταν τα μέλη δύο οικογενειών οι οποίες διατηρούσαν ξεχωριστές εταιρείες security συγκρούστηκαν με όπλα για λόγους επαγγελματικού ανταγωνισμού.

                    Μετά το πέρας των απολογιών τους, προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Θήβας ο ένας από τους κατηγορούμενους για το φονικό με τους δυο νεκρούς στις Θεσπιές Βοιωτίας την περασμένη Παρασκευή, ενώ οι  άλλοι  δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η τραγωδία με δύο νεκρούς, έναν σοβαρά τραυματία και έναν ελαφρύτερα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής κοντά σχολείο στις Θεσπιές Βοιωτίας.(Δείτε ΕΔΩ)

Η συμπλοκή, σύμφωνα με την αστυνομία, αποδίδεται σε διαφορές προσωπικής και επαγγελματικής φύσης, μεταξύ δυο ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, στις οποίες δραστηριοποιούντο οι εμπλεκόμενοι.

Στη συμπλοκή συμμετείχαν, από την μια εταιρεία, ο 33χρονος ιδιοκτήτης της (τραυματίας), άλλος ένας 33χρονος, 28χρονος και 66χρονος, ενώ από τη δεύτερη εταιρεία, ο 34χρονος ιδιοκτήτης της (θανάσιμα τραυματισμένος), 50χρονος (τραυματίας) και 66χρονος (θανάσιμα τραυματισμένος).

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς συνελήφθησαν και οι πέντε  εν ζωή εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή, με τους δύο τραυματίες να νοσηλεύονται φρουρούμενοι σε Νοσοκομεία των Αθηνών.       

Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. μετά τις έρευνες

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της συνέχειας των ερευνών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο σε οικίες, γραφεία ιδιωτικών επιχειρήσεων, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και αλσύλλιο, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας Βοιωτίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

κυνηγετικό όπλο με δύο φυσίγγια,

αυτοσχέδιο λειόκαννο όπλο χειρός με έξι (6) φυσίγγια,

πιστόλι με δύο (2) γεμιστήρες,

ξίφος τύπου «ΚΑΤΑΝΑ» συνολικού μήκους (52) εκατοστών,

μαχαίρι συνολικού μήκους (17) εκατοστών, 

(2) σουγιάδες,

μία βολίδα,

θήκη πυροβόλου όπλου,

ένας ασύρματος,

σπρέι πιπεριού,

δύο μάσκες,

(66) φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και (21) κάλυκες.

Σχετικά