Γιώργος Ντασιώτης:Πως φτάσαμε σε ένα πανέμορφο ΜΗΔΕΝ!!!!

ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΗΔΕΝ !!!

Δέκα πέντε μήνες τώρα,περάσαμε μεταξύ σφύρας και άκμονος, όπως εξάλλου και όλη η Χώρα, καταμετρώντας τα κρούσματα του κορονοϊού, από τα οποία, δυστυχώς κάποια υπήρξαν πολύ σοβαρά ή μοιραία και αγωνιώντας κάθε μέρα τι θα ξημερώσει η επόμενη.

Περάσαμε δύσκολα διαστήματα με τοπικά και γενικότερα lockdown, με φόβο και αγωνία για τον αριθμό και την πορεία της υγείας των ανθρώπων που νόσησαν, χαιρόμασταν στη μείωση αυτού του αριθμού και ανησυχούσαμε στην αύξηση.Με συνεχείς ανακοινώσεις και παρεμβάσεις υπενθυμίζαμε την ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ,η οποία ανεξάρτητα από την όποια πολιτική υπήρξε καθοριστικός παράγοντας στη συγκράτηση της πανδημίας.

Από τα μέσα Ιανουαρίου – και μετά από δύο τοπικά lockdown- στο ΔΗΜΟ ΑΛΙΆΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΈΩΝ, τα κρούσματα κινούνταν γύρω στα δέκα (10) εβδομαδιαίως και πριν από δύο (2) εβδομάδες άρχισε περαιτέρω μείωση. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!!!

Όλοι μας δείξαμε υψηλό αίσθημα ευθύνης και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.Η σημερινή εικόνα , μας δίνει την άνεση να πούμε πως καταφέραμε, με πειθαρχία, να απομακρύνουμε τον υγειονομικό κίνδυνο από το Δήμο μας, αλλά ταυτόχρονα μας υπενθυμίζει πόσο εύθραυστη είναι αυτή η ισορροπία.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με ασφάλεια !!!


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

Δείτε το αυστηρό lockdown σε Αλίαρτο και Θεσπιές

“Μέρες lockdown” στην Αλίαρτο – Εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας για τήρηση των μέτρων-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Δέκα κρούσματα στις Θεσπιές επιβεβαιώνει ο Γιώργος Ντασιώτης-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Σχετικά