ΘΗΒΑ: Ανταλλαγή πυροβολισμών με πέντε τραυματίες,ανάμεσά τους δύο ανήλικοι

oplo

Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί και αναζητούνται ακόμη (5), στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, μετά από περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών, εντός του Οικισμού Πυρίου Θηβών

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση   

Άμεση κινητοποίηση και πραγματοποίηση οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, μετά από περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών, που έλαβε χώρα χθες (09-06-2021) το πρωί, εντός του Οικισμού Πυρίου Θηβών.

Πέντε (5) ημεδαποί και συγκεκριμένα τέσσερις γυναίκες (η μία ανήλικη) και ένας ανήλικος, τραυματίστηκαν ελαφρά, σε διάφορα μέρη του σώματός τους, από σκάγια κυνηγετικού όπλου και διακομίσθηκαν σε Νοσοκομείο της περιοχής, για παροχή ιατρικής φροντίδας. 

Διενεργήθηκαν εκτεταμένες και συντονισμένες έρευνες και αναζητήσεις, από πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) ημεδαπών (ο ένας ανήλικος), ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη πέντε (5), ως εμπλεκομένων στο περιστατικό.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών. 

Σχετικά