Μια διαφορετική σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της για το 1ο Νηπιαγωγείο Αλιάρτου-ΒΙΝΤΕΟ

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος.

Μια χρονιά διαφορετική, που μας ‘’βασάνισε’’ με τις καινοτομίες της ,μας ταλαιπώρησε ,αλλά μας έμαθε ότι όταν υπάρχει θέληση ,καλή συνεργασία και άνθρωποι δίπλα σου με θετική σκέψη και κοινά όνειρα μπορείς να τα καταφέρεις ΟΛΑ.

 Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αυτής της σχολικής χρονιάς το περάσαμε μακριά από τα παιδιά -όσον αφορά την φυσική παρουσία τους- εφαρμόζοντας την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

 Παρόλα αυτά οι δράσεις που κάναμε με τα παιδιά ήταν πολλές και εξαιρετικές(δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και οι έπαινοι που μας απονεμήθηκαν). Συνοδοιπόροι μας σε αυτό το ταξίδι ,μαζί με τους μαθητές μας ,πιστοί και ακούραστοι υποστηρικτές οι γονείς τους …οι άνθρωποί που μας εμπιστεύτηκαν ό,τι πολυτιμότερο έχουν…τα παιδιά τους που για μας είναι ‘’τα αστεράκια μας’’ που με τις φωνές τους και τα χαμόγελά τους γέμισαν τις ψηφιακές μας τάξεις… 

Η τελευταία μας δράση για φέτος είναι το τραγούδι των μαθητών μας στην νοηματική .Οι μικροί μας μαθητές, -μικροί στο μπόι αλλά μεγάλοι στην καρδιά- έδειξαν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους για τον συνάνθρωπό τους και θέλαμε να σας αποχαιρετήσουμε έτσι… .

 Ευχόμαστε στα νηπιάκια μας που θα πάνε στο Δημοτικό Σχολείο καλή Πρόοδο … είμαστε σίγουρες ότι θα τα καταφέρουν ….και στα προνήπια μας ραντεβού τον Σεπτέμβριο στο νηπιαγωγείο μας για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην γνώση και στην χαρά με τους γνώριμους αλλά και τους καινούριους φίλους … 

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!! 

Καλό Καλοκαίρι !!!!!Με αγάπη

Οι εκπαιδευτικοί του 1ο Νηπιαγωγείου Αλιάρτου

 Μαργώνη Πηνελόπη 

Μυστακίδου Μαρία 

Μπαμπαλή Αλεξάνδρα 

Κασερίδου Παναγιώτα

 Τάνα Αποστολία 

Παρακολουθήστε τα βιντεάκια μας!!!Είναι φτιαγμένα με πολύ αγάπη και με την άδεια προβολής από τους γονείς των μαθητών

Σχετικά