Καταπέλτης ο Χρήστος Δάντης: Η κυβέρνηση απ’ την αρχή της επιδημίας κάνει καραγκιοζιλίκια

Ο Χρήστος Δάντης επέλεξε να μοιραστεί στα social media μια δήλωση που έκανε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, σχετικά με τα νέα μέτρα για την εστίαση και τα προνόμια των εμβολιασμένων.

Για ακόμα μια φορά, ο γνωστός τραγουδιστής ασκεί δριμεία κριτική απέναντι στον κυβερνητικό έργο αλλά και στον τρόπο που η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να διαχειριστεί την πανδημία.

Όπως ο ίδιος αναφέρει: «Η κυβέρνηση αυτή έτσι και αλλιώς από την αρχή της επιδημίας, κάνει καραγκιοζιλίκια και δεν περιμένω κάτι καλύτερο» 

Βέβαια, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο τραγουδιστής ανέφερε στην ανάρτησή του πως ένιωσε την ανάγκη να δημοσιεύσει την άποψη του καθώς δεν ήταν καθόλου σίγουρος εάν η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου θα «παίξει»  τα λεγόμενά του.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Με κάλεσαν από την εκπομπή της Τ.Στεφανίδου, να πω την γνώμη μου όσον αφορά τα μέτρα εστίασης, συναυλιών, διαχωρισμών εμβολιασμένων και μη κλπ. Καθώς δεν γνωρίζω αν θα “παίξει” η δήλωσή μου, θέλω να τη μοιραστώ εδώ και είναι η παρακάτω: Η κυβέρνηση αυτή έτσι και αλλιώς από την αρχή της επιδημίας, κάνει καραγκιοζιλίκια και δεν περιμένω κάτι καλύτερο» 

Σχετικά