Τραυματίστηκε σοβαρά από οβίδα που χτύπησε η τσάπα του

Στην Εντατική νοσηλεύεται χειριστής μηχανήματος έργου, πατέρας τριών παιδιών…

Παραλίγο τραγωδία κατά τη διάρκεια έργων σε περιοχή του Δήμου Αγράφων, όταν η τσάπα 58χρονου χειριστή έπεσε πάνω σε κάτι μεταλλικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο άτυχος άνδρας, που είναι και πατέρας τριών παιδιών, κατέβηκε να δει τι είχε χτυπήσει και πριν προλάβει να πλησιάσει πολύ, μια τρομερή έκρηξη των τραυμάτισε σοβαρά με το ωστικό κύμα. Ευτυχώς περαστικός που άκουσε την έκρηξη και είδε τον αιμόφυρτο άντρα τον μετέφερε γρήγορα στο Νοσοκομείο Καρπενησίου όπου παρέμεινε για νοσηλεία.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα (5/7) και ο 58χρονος έδειξε να χειροτερεύει την επόμενη ημέρα, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά και στην κοιλιακή χώρα.

Εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport οι εκτιμήσεις των γιατρών είναι ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή, ωστόσο δείχνει να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, η τσάπα χτύπησε κάποια παλιά οβίδα, καθώς κατά καιρούς έχουν βρεθεί αρκετές σε όλα τα βουνά της Ευρυτανίας και της δυτικής Φθιώτιδας. Αυτή τη φορά όμως εξερράγη προκαλώντας ισχυρό ωστικό κύμα το οποίο και ουσιαστικά τραυμάτισε τον άτυχο άνδρα. Ίσως μάλιστα μέσα στην ατυχία του να στάθηκε τυχερός, καθώς δεν πρόλαβε να φτάσει πιο κοντά στο πολεμικό υλικό που εξερράγη.

LamiaReport

Σχετικά