Ο Σύλλογος «Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς» για τον Νερόμυλο της Κρύας

Ο Σύλλογος «Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς» έχοντας υπόψη του όλες τις διαδικασίες και ενέργειες από τον Οκτώβριο του 2019 μέχρι σήμερα, που αφορούν στη λειτουργία και την οριστική παραχώρηση του χώρου που παραδοσιακά ονομάζεται «Νερόμυλος της Κρύας» εκφράζει κατ’ αρχάς τον προβληματισμό του αλλά κυρίως την βαθύτατη ανησυχία του για το μέλλον αυτού του χώρου.

Ο Σύλλογος «Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς» είναι ένας από τους πολλούς συλλόγους του Δήμου Λεβαδέων, οι οποίοι με την πολιτιστική τους δράση, σε συνεργασία πολλές φορές με το Δήμο, συνέβαλλαν τα μέγιστα στο να δημιουργηθεί η κύρια αξία αυτού του χώρου, που δεν είναι άλλη από την πολιτιστική!

Για το λόγο αυτό δικαιούμαστε και θέλουμε να ενημερωθούμε αλλά κυρίως να συμμετάσχουμε και να συμβάλουμε σε μια συλλογική προσπάθεια των συλλόγων και όλων των φορέων του Δήμους μας, διεκδικώντας το αυτονόητο: ΤΗΝ «ΟΡΙΣΤΙΚΗ» ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ, με ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ τίμημα, του χώρου στο Δήμο και όχι την ενοικίαση.

 Ζητάμε από τους Βουλευτές του Νομού να κάνουν το αυτονόητο: Να αγωνισθούν μαζί μας μέχρι την τελική δικαίωση του αιτήματος όλων των δημοτών.

 Ζητάμε από τον Δήμο και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο να τεθεί επικεφαλής μιας προσπάθειας συντονισμού του αγώνα, των συλλόγων και των φορέων του Δήμου, ώστε να φτάσουμε ενωμένοι σε αίσιο τέλος που δεν μπορεί να είναι άλλο από ΤΗΝ «ΟΡΙΣΤΙΚΗ» ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ στο Δήμο του χώρου για να συνεχισθεί η χρήση του, όπως με τον ίδιο μέχρι τώρα τρόπο, από και επ’ ωφελεία των δημοτών.

Για το ΔΣ του συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                                                             Η Γραμματέας

Μωραΐτης Δαμιανός                                                     Σταμάτη Χρύσα

Σχετικά