Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς καλεί σε συνάντηση για τα ακίνητα της Κρύας

Το Εργατικό  Κέντρο Λιβαδειάς αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη διεκδίκηση των ακινήτων της Κρύας από την ΕΤΑΔ και καλεί εργατικά σωματεία και πάσης φύσεως συλλόγους σε ανοικτή συνάντηση την Τετάρτη 14 Ιουλίου.

Το Ε.Κ επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια εφησυχασμού, μετά την άκαμπτη στάση της ΕΤΑΔ που αρνείται την οριστική παραχώρηση των ακινήτων στο Δήμο προτείνοντας την παραχώρηση έναντι οικονομικού ανταλλάγματος, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Σε ανακοίνωση του το Ε.Κ τονίζει:

Τα ακίνητα της Κρύας ανήκουν στον λαό της Λιβαδειάς και η οριστική δωρεάν παραχώρησή τους μπορεί να κατακτηθεί με την ενεργό συμμετοχή και κινητοποίηση των δημοτών και των φορέων της πόλης.

Τα ακίνητα της Κρύας είναι η καρδιά και η ταυτότητα της πόλης μας, μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την απόδοσή τους στους πολίτες της πόλης θα την διεκδικήσουμε και με τους αγώνες μας!

Καλούμε τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των σωματείων, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, όπως και των αθλητικών-πολιτιστικών συλλόγων πάσης φύσεως, να ακολουθήσουμε τον δρόμο της λαϊκής διεκδίκησης με αίτημα την δωρεάν παραχώρησή τους από την ΕΤΑΔ ΑΕ στον Δήμο, για χρήση χωρίς αντίτιμο απ` όλους τους φορείς της πόλης (πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς, πολιτιστικούς), που σέβονται στα λόγια και στις πράξεις  το δικαίωμα του συνέρχεσθαι των πολιτών.

Σας καλούμε σε συνάντηση την Τετάρτη 14 Ιουλίου, ώρα 7.00΄ μ.μ.  για τον απαραίτητο συντονισμό της δράσης μας, στον αύλιο χώρο του  Εργατικού Κέντρου  Λιβαδειάς, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων (μάσκες, αποστάσεις).

Σχετικά