Καταγγέλουν τη Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του ΔΣ Ορχομενού για αντιδημοκρατικό τρόπο λειτουργίας, αυταρχισμό και αλαζονεία!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

Αγαπητοί  Δημότες

Η Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας της , την συνεργασία και την συναίνεση τις οποίες επικαλείται είτε τις τορπιλίζει είτε δεν τις επιζητά.

Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις νομοθετικές ρυθμίσεις οι οποίες  τις δίνουν υπερεξουσίες στην Οικονομική Επιτροπή, στην οποία διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία.

Αυτό την οδήγησε στο  να συμπεριφέρεται, με τρόπο αντιδημοκρατικό , αυταρχισμό και αλαζονεία.         

Ταυτόχρονα  με την ανοχή του Προέδρου, υποβάθμισαν την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου στραγγαλίζοντας τον πλουραλισμό και την δημοκρατική του λειτουργία.

Αυτές οι πρακτικές τους  μας οδήγησαν στην κοινή απόφαση  να απουσιάσουμε από την συνεδρίαση της 1ης Ιουλίου και να αποχωρήσουμε με την έναρξη της συνεδρίασης της 6ης Ιουλίου.

Η στάση της Δημάρχου και του Προέδρου στην τελευταία συνεδρίαση δυστυχώς για ακόμη μια φόρα επιβεβαίωσαν την ορθότητα της απόφασής μας.

Δηλώνουμε ότι θα κάνουμε ότι χρειαστεί ώστε στο Δήμο μας να επανέλθουν οι δημοκρατικές αξίες, η διαφάνεια και η συμμετοχή όλων των παρατάξεων στις επιτροπές όπως άλλωστε προβλέπεται και από τον νόμο.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗorchomenos-press.blogspot.com

Σχετικά