Άγρια συμπλοκή μέσα στο δρόμο – Δύο τραυματίες από μαχαίρι

maxairi lamia pateras

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στο Παλιούρι Μακρακώμης στη Φθιώτιδα μεταξύ Αλβανών που ήταν μεθυσμένοι.

Ο καβγάς ξεκίνησε από το καφενείο, συνεχίστηκε έξω στην πλατεία και τελικά οι εμπλεκόμενοι έφτασαν να χτυπιούνται μέχρι τον κεντρικό δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου, όπου οι οδηγοί δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας ανθρώπους μέσα στα αίματα να τσακόνωνται μεταξύ τους.

«Από τύχη τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν παρέσυραν κάποιον από τους εμπλεκόμενους. Ευτυχώς είχε σταματήσει ένας οδηγός και έκανε νόημα και στους άλλους. Κάποιοι ήταν γεμάτοι αίματα και γυναίκες και άντρες….», είπε στο LamiaReport διερχόμενος οδηγός.

Το ρεπορτάζ λέει ότι έπεσε άγριο ξύλο μεταξύ δυο οικογενειών Αλβανικής υπηκοότητας, που έχουν μάλιστα και συγγενικές σχέσεις μεταξύ τους. Ο ένας από αυτούς τραυμάτισε με μαχαίρι τον πάτερα και το γιο της μιας οικογένειας, τον έναν στην κοιλιά και τον άλλον στα χέρια. Οι πληροφορίες λένε ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ ίσως είναι και κάποιοι τραυματισμένοι από σπασμένα μπουκάλια.

Ο τραυματίας από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ ο τραυματίας που είχε κοπεί στα χέρια διακομίστηκε με άλλο ασθενοφόρο στο ΚΥ Μακρακώμης. Επίσης στο Κέντρο Υγείας διακομίστηκε και ένας ακόμη ο οποίος είχε χτυπηθεί με καρέκλα στο κεφάλι.

Για να καθαριστεί ο δρόμος από τα αίματα κλήθηκε η πυροσβεστική, ενώ οι αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας που έφτασαν στο σημείο έκαναν προσαγωγές και διενεργούν προανάκριση για να διαπιστώσουν τι ακριβώς προκάλεσε όλον αυτόν το χαμό που σήκωσε στο πόδι όλο το χωριό και διέκοψε την κυκλοφορία στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου.

lamiareport.gr

Σχετικά