Εύβοια: Εκκενώθηκε η Λίμνη – Απομακρύνθηκαν με ferry boat πάνω από 1.000 άνθρωποι (βίντεο)

H κατάσταση στη Λίμνη είναι δραματική καθώς η φωτιά κατεβαίνει απειλητικά προς τον οικισμό – Περισσότερα από 1.000 άτομα μεταφέρονται από τη θάλασσα στα Λουτρά Αιδηψού – Οι φλόγες κύκλωσαν τις Κεχριές – Καίγονται σπίτια στη Δάφνη
Ό,τι δεν μπόρεσε να κάψει η φωτιά στην Εύβοια την πρώτη και τη δεύτερη ημέρα, απειλεί να κάψει τώρα.

Η μεγάλη πυρκαγιά που συνεχίζει να καίει την Εύβοια φαίνεται αδύνατο να τεθεί υπό έλεγχο.

H κατάσταση στη Λίμνη είναι δραματική καθώς η φωτιά κατεβαίνει μπήκε στα πρώτα σπίτια του οικισμού και οι κάτοικοι και οι παραθεριστές συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι προκειμένου να εγκαταλείψουν άμεσα την περιοχή.

«Δυστυχώς καίγεται το χωριό μας. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που ζούμε. Οι φλόγες έχουν πλησιάσει επικίνδυνα και ο κόσμος φεύγει από λεπτό σε λεπτό με το ferry boat. Δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα για την Λίμνη» δήλωσε o κοινοτάρχης Λίμνης Γιάννης Τριανταφύλλου.

Η επιχείρηση εκκένωσης είναι σε πλήρη εξέλιξη. Λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ έφτασε στην παραλία της Λίμνης το πρώτο ferry boat προκειμένου να παραλάβει πολίτες. Λίγο αργότερα, όπως αναφέρουν οι αρμόδιες αρχές προσέγγισε και δευτερο ferry boat. Όλοι μεταφέρονταΙ στα Λουτρά Αιδηψού.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

IMG_6398
IMG_6399

Νωρίτερα εξεδόθη μήνυμα από το 112 για την άμεση εκκένωση της περιοχής. «Αν βρίσκεστε στη #Λίμνη #Ευβοίας, εκκενώστε τώρα προς Λιμένα Λίμνης και Ferry Boat» ανέφερε το μήνυμα του 112.

Σχετικά