Φωτιά: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Bοιωτία-Απαγόρευση κυκλοφορίας από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε

 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και τροχαίων ατυχημάτων, λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου Αττικής, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, από την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 και μέχρι εξάλειψης των προκληθέντων από την πυρκαγιά δυσμενών συνθηκών ορατότητας, θα ισχύσει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, ως ακολούθως:

Α) Από 18:50 ώρα (5 Αυγούστου 2021) όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και λοιπών βαρέων οχημάτων, με προορισμό ή διέλευση το Νόμο Αττικής, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, επί του Οδικού άξονα Π.Α.Θ.Ε, από χ/θ 121.250 (όρια με Π.Ε. Φθιώτιδας) έως χ/θ 67.250 (όρια με Π.Ε. Αττικής) και έξοδο αυτών από Α/Κ Θηβών (χ/θ 90.000).

Β) Από 19:35 ώρα (5 Αυγούστου 2021) όλων των οχημάτων στο τμήμα της Π.Α.Θ.Ε Αθηνών – Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από χ/θ 121.250 (όρια με Π.Ε. Φθιώτιδας) έως χ/θ 67.250 (όρια με Π.Ε. Αττικής) και εκτροπή αυτών από Α/Κ Θηβών (χ/θ 90.000) και τελικώς διεξαγωγή της κυκλοφορίας τους από την Eπ. Οδό Θηβών – Μουρικίου και ακολούθως από Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών.

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου Αττικής, σύμφωνα με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, από την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 και μέχρι εξάλειψης των προκληθέντων από την πυρκαγιά δυσμενών συνθηκών ορατότητας, θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, που έχουν πρόθεση να κινηθούν από Εύβοια με προορισμό την Αττική μέσω Π.Α.Θ.Ε, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων στο παρακάτω οδικό δίκτυο της περιφέρειάς μας, ως ακολούθως:

Α) από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από τη 2η χ/θ  της περιφερειακής οδού από Χαλκίδα προς Ε.Ο. Σχηματαρίου-Χαλκίδας, αυτοκινητόδρομο Α-11 (Υψηλή Γέφυρα  Χαλκίδας),

Β) από Δ.Ε. Αυλίδος προς Π.Α.Θ.Ε., μέσω της Ε.Ο. Σχηματαρίου-Χαλκίδας (αυτοκινητόδρομος Α-11), 

Γ) από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από την 1η χ/θ της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας- Θηβών (διασταύρωση Δροσιάς), καθώς και

Δ) από Δ.Ε. Αυλίδος προς Π.Α.Θ.Ε., μέσω της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας-Θηβών.

Από την απαγόρευση εξαιρούνται τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, καθώς και αυτά που συνδράμουν στο έργο της πυρόσβεσης.

Σχετικά