Λιβαδειά: Μεγάλη συναυλία με συνωστισμό και χορό – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 Πλήθος κόσμου διασκέδασε χορεύοντας χέρι-χέρι, χωρίς να κρατά αποστάσεις και παρά τα μέτρα που επιτάσσουν την απαγόρευση ορθίων

Αφήνοντας στην άκρη το υγειονομικό πρωτόκολλο και τις συστάσεις των ειδικών, πλήθος κόσμου στη Λιβαδειά χόρεψε σε συναυλία υπό τους ήχους της λαϊκής μουσικής.

Χωρίς να κρατά αποστάσεις και παρά τα μέτρα που επιτάσσουν την απαγόρευση ορθίων, ο κόσμος επιδόθηκε σε ξέφρενο ελληνικό χορό, όπως φαίνεται και στο βίντεο που κυκλοφορεί από το protothema.gr. Ο ένας δίπλα στον άλλο, πιασμένοι χέρι-χέρι χόρεψαν, με τον συνωστισμό να είναι, αν μη τι άλλο, φανερός και τον προβληματισμό για τα φαινόμενα υπερμετάδοσης να μπαίνει ξανά στο τραπέζι.

Η συναυλία της τραγουδίστριας και συνθέτριας, Ματούλας Ζαμάνη, μετατράπηκε σε γλέντι με ατελείωτο χορό και με τη μουσική να ηχεί δυνατά ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη συναυλία το «παρών» έδωσαν και μέλη τη δημοτικής αρχής, σε μια κρίσιμη περίοδο για την πορεία του ιού στη χώρα μας και ενώ η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας παρουσιάζει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο. 

Ο δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο οποίος όταν η κατάσταση ξέφυγε, ζήτησε από την ερμηνεύτρια να κλείσει τη συναυλία το οποίο, όπως αναφέρει ο ίδιος στο facebook έγινε αμέσως.

Στη Βοιωτία, συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ, την Πέμπτη, καταγράφηκαν 44 κρούσματα. Ο μέσος όρος επτά ημερών είναι 21 μολύνσεις, ενώ προκύπτουν 37 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους.

Σχετικά