Eυχές από τον Δήμαρχο Λεβαδέων για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας εύχεται στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς να έχουν μια δημιουργική σχολική χρονιά, απρόσκοπτη από τις δυσκολίες της covid-19 εποχής.

Ο κ. Ταγκαλέγκας δήλωσε ότι «Ζήσαμε και ζούμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο δύσκολες στιγμές, που επηρέασαν την ομαλή εξέλιξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, οπότε σήμερα θέλω μαζί με τις ευχές μου να μεταφέρω και την ελπίδα μου, ότι η φετινή σχολική χρονιά θα επαναφέρει βήμα – βήμα  την καθημερινότητα των παιδιών μας στην φυσιολογική κατάσταση.

Η ψυχική δύναμη και η υπομονή που έχει επιδείξει σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα τους προηγούμενους μήνες αποτελούν τους τροφοδότες της ελπίδας.

Ιδιαίτερες ευχές στα “πρωτάκια” που ξεκινούν αύριο το ταξίδι τους στον θαυμάσιο κόσμο της μάθησης, αλλά και στους μαθητές της Γ’ Λυκείου που προετοιμάζονται για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται να βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να δημιουργήσουν ένα κατάλληλο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον, προσφέροντας στους μαθητές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την εκπλήρωση του εκπαιδευτικού σχεδιασμού και των στόχων τούς.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!»

Σχετικά