Σύλληψη μοντέλου: Προσπάθησε να πετάξει κοκαΐνη στην τουαλέτα-Ανέλαβε την ευθύνη ο σύντροφος της

Υψηλής καθαρότητας φαίνεται πως είναι η κοκαΐνη που βρέθηκε στην κατοχή του συντρόφου του γνωστού μοντέλου, που είχε συμμετάσχει και στο ριάλιτι «Power of love».

Το γνωστό μοντέλο συνελήφθη χθες (09.09.2021) στη Νέα Σμύρνη, ύστερα από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Στην κατοχή του συντρόφου της, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν σχεδόν 7,8 κιλά κοκαΐνη, μία μεγάλη ποσότητα που δεν εμπιστεύονται εύκολα στον… πρώτο τυχόντα. Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Η σύλληψη του μοντέλου και του συντρόφου της, έγινε ύστερα από πληροφορία που έφτασε στη Δίωξη σχετικά με τη διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και των νοτίων προαστίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Η επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη έγινε χθες το απόγευμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τουαλέτα του σπιτιού τους, στο Παγκράτι, εντοπίστηκε 0,1 γραμμάριο κοκαΐνης, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το γνωστό μοντέλο ξεφορτώθηκε και άλλη ποσότητα ναρκωτικών μέσα από το αποχετευτικό σύστημα. Επιπλέον, οι αρχές εκτιμούν ότι το ζευγάρι ήταν ένα κομμάτι ενός μεγάλου κυκλώματος, ωστόσο ακόμα βρίσκονται στην… άκρη του νήματος.
Ανέλαβε την ευθύνη ο σύντροφος της

«Χρήστη ναρκωτικών και αχυράνθρωπο» χαρακτήρισε τον 32χρονο σύντροφο του μοντέλου, ο συνήγορος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.
O δικηγόρος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» ότι διακινούσε τα ναρκωτικά πελάτης του.

«Είναι δικογραφία με βαρύτητα ως προς την κατασχεθείσα ποσότητα. Δεν είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν κατασχέσει οι ελληνικές αρχές, αλλά δεν είναι συνήθης» σημείωσε ο κ. Γεωργόπουλος.

Εν συνεχεία, υποστήριξε ότι ο πελάτης του είχε «ρόλο αχυρανθρώπου» και ότι πρόκειται για «ένα άνθρωπο που στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του, υποχρεώθηκε να τελέσει μια πράξη μεταφοράς, μια και μοναδική φορά. Ήταν μόνος στο αυτοκίνητό του. Θα παραλάμβανε την ποσότητα από ένα σημείο και θα την πήγαινε σε άλλο σημείο».

Σχετικά με το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη μαζί με τον 32χρονο, ανέφερε ότι «η συγκατηγορούμενή του ήταν σπίτι και είχε παντελή άγνοια, δεν είχε σχέση, γνώση ή εμπλοκή».

«Στη διακίνηση των ναρκωτικών εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι. Ο κατηγορούμενος που υπερασπίζομαι είναι αχυράνθρωπος. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κύριος της ποσότητας» κατέληξε ο δικηγόρος.

newsit.gr

Σχετικά