Πούλου:Να εκδοθούν άμεσα οι βεβαιώσεις οφειλής που καθυστερεί αδικαιολόγητα η εκκαθαρίστρια του τ. Οργανισμού Κωπαΐδας!

Με Ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή, ζητώ από τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα, να διεκπεραιωθούν άμεσα οι περίπου 100 βεβαιώσεις οφειλής που η εκκαθαρίστρια εταιρεία καθυστερεί εδώ και μήνες να εκδώσει, και να τερματιστεί η ταλαιπωρία των ιδιοκτητών!                                         

Τους τελευταίους μήνες η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη για τους αγρότες της Κωπαΐδας, αφού η καθυστέρηση στην έκδοση των βεβαιώσεων οφειλής από την εταιρεία τους έχει κυριολεκτικά δέσει τα χέρια, καθώς δεν μπορούν να προχωρήσουν σε μεταβιβάσεις και αγοραπωλησίες!    

Αν δεν εκδοθούν οι βεβαιώσεις αυτές μέχρι το τέλος του 2021, τότε θα λήξει η ισχύς των βεβαιώσεων που έχει ήδη εκδώσει η Περιφέρεια, με αποτέλεσμα νέες καθυστερήσεις και ταλαιπωρία, αφού οι ενδιαφερόμενοι θα αναγκαστούν να επαναλάβουν τη διαδικασία…

Ο κ. Σταϊκούρας πρέπει να φροντίσει το συντομότερο για την έκδοση των βεβαιώσεων οφειλής που εκκρεμούν, αλλά και για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης του τ. Οργανισμού που διαιωνίζεται με συνεχείς παρατάσεις των συμβάσεων προς την εταιρεία!  

Η Ερώτηση είναι διαθέσιμη εδώ:                            

https://docs.google.com/document/d/1OhGbkBKDMgoe9iF1du_v9fAxuvKuDzGV/edit?usp=sharing&ouid=111467385552544978661&rtpof=true&sd=true

                                                                                                                                                         Γιώτα Πούλου

Σχετικά