Γ’ Εθνική: Ο ΑΟ Υπάτου με «οδηγό» τον Ποτουρίδη νίκησε και την Αταλάντη!

Ο ΑΟ Υπάτου «ζευγάρωσε» τις νίκες του (με το «διπλό» στον Παλαμά κόντρα στον Ατρόμητο), καθώς με τέρμα του Ποτουρίδη «λύγισε» την αξιόμαχη ομάδα της Αταλάντης το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο της Θήβας!

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλο έχοντας πολλές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια κατάφερε να πετύχει το γκολ που της έδωσε τη νίκη με τον πρώτο σκόρερ του 3ου ομίλου Θέμη Ποτουρίδη (έχει σημειώσει σε δύο αγωνιστικές τρία τέρματα) στο 78′ και να πάρει το δεύτερο «τρίποντο», το οποίο την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Θησέα Αγριάς με έξι βαθμούς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από δυνατές μονομαχίες, καθώς στα πρώτα είκοσι λεπτά του ματς ο διαιτητής είχε δείξει ήδη τρεις κίτρινες κάρτες στους φιλοξενούμενους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς είχαν την υπεροχή, όμως η ομάδα της Αταλάντης ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων απώλεσε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει! Τελικά, οι γηπεδούχοι κράτησαν το 1-0 υπέρ τους και πανηγύρισαν μία νίκη «χρυσάφι» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς έχουν θέσει φέτος την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Το φιλμ του αγώνα:

4′ Ο Ατματσίδης έκανε τη σέντρα και Ποτουρίδης με κεφαλιά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία της Αταλάντης, καθώς ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την μπάλα…
6′ Ο Σπηλιώτης μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Αταλάντης έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
13′ Σέντρα από δεξιά του Αργυρίου με τον Ποτουρίδη από το ύψος του πέναλτι να πιάνει την κεφαλιά και ο Ανδρούτσος εντυπωσιάκα απομάκρυνε σε κόρνερ!
17′ Ο Τζιβελέκης έκανε το σουτ, όμως ο Βουτσελάς δεν ανησυχεί, καθώς μπλόκαρε άνετα την μπάλα…
24′ Ο Μπουρούς από πλάγια θέση έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Αταλάντης, με αποτελέσμα να πάρει τροχιά προς τα δίχτυα, αλλά ο Ανδρούτσος απομάκρυνε εκπληκτικά!
26′ Ο Πάππος μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ μπήκε μέσα στην περιοχή και με σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Βουτσελά που μπλόκαρε την μπάλα στην αριστερή του γωνία…
32′ Ο Μπουρούς από δεξιά έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Ποτουρίδης δεν κατάφερε εξ επαφής να την στείλει στα δίχτυα του Ανδρούτσου!
36′ Όμορφη ατομική προσπάθεια του Σπηλιώτη και σουτ εκτός περιοχής, με τον Ανδρούτσο να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα…
55′ Ο Μπουρούς από θέση πλάγια αριστερά και στο ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ανδρούτσου…
59′ Ο Ποτουρίδης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Ανδρούτσο να πέφτει και να μπλοκάρει την μπάλα…
61′ Σέντρα σουτ του Ντάμπο ανάγκασε με τον Βουτσελά με δυσκολία να απομακρύνει σε κόρνερ!
63′ Εκτέλεση κόρνερ του Ατματσίδη από δεξιά με τον Βέρτζο να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ανδρούτσου!
67′ Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά με τον Ποτουρίδη από το ύψος της μικρής περιοχής να κάνει την προβολή και η μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ανδρούτσου!
78′ ΓΚΟΛ! Ο Ποτουρίδης μετά από κόντρες βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους!
87′ Ο Ποτουρίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος του αμυντικού της Αταλάντης «έκλεψε» την μπάλα, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση δεξιά την έστειλε στην εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού της εστίας του Ανδρούτσου!
90+2′ Σέντρα από δεξιά του Δουβάρα ο Πατσαρούχας από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, αλλά ο Βουτσελάς με μία εκπληκτική επέμβαση έστειλε την μπάλα κόρνερ!
90+4′ Ατομική προσπάθεια του Σπηλιώτη και σουτ από το ύψος του πέναλτι η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Ανδρούτσου

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου, Βέρτζος (67′ λ.τ Παπαδόπουλος), Ροκάι, Λίμα, Ζέλεφ, Ετσεγκουέμ (71′ Μπιλίμπασι), Σπηλιώτης, Ατματσίδης, Ποτουρίδης, Μπουρούς (86′ Σταγάκης).

Αταλάντη (Ασημάκης): Ανδρούτσος, Τσακανίκας (60′ λ.τ Κουδούνας), Σακκάς, Σαλιαΐ, Πάππος, Γκούρλας (46′ Καραγιάννης), Τζιβελέκης, Κυριλλίδης (79′ Δήμος), Πατσαρούχας, Ντάμπος, Δουβάρας.

Σχετικά