Αστυνομικοί ντύθηκαν… ντελιβεράδες

Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών ντύθηκαν…. ντελιβεράδες και παρέδωσαν οι ίδιοι τα ναρκωτικά στον παραλήπτη στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτόν τον… ευφάνταστο τρόπο βρήκαν στελέχη της Δίωξης ναρκωτικών για να περάσουν χειροπέδες σε έναν 24χρονο από το Μπαγκλαντές ο οποίος περίμενε στο σπίτι του στην Κυψέλη το δέμα με την κοκαΐνη, βάρους 415 γραμμαρίων. Το συγκεκριμένο δέμα έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και θεωρήθηκε ύποπτο καθώς δεν πήγε ποτέ κάνεις να το παραλάβει.

Τελικά, όταν οι αστυνομικοί πιστοποίησαν ότι ήταν ποσότητα ναρκωτικών, ζήτησαν από τον εισαγγελέα να κάνουν τους… διανομείς. Αν και την πρώτη φορά ο 24χρονος δεν ήταν σπίτι του, την δεύτερη φορά άνοιξε την πόρτα για να παραλάβει το πακέτο. Δεν φανταζόταν όμως ότι οι ντελιβεράδες θα τον οδηγούσαν στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ. «Εντός του δέματος είχαν τοποθετηθεί -3- αυτοσχέδιες συσκευασίες, με περιεχόμενο κοκαΐνη, συνολικού βάρους -415- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό πιθανών συνεργών του συνεχίζεται». 

Σχετικά