Τρόμος: Έβγαλαν μαχαίρι μέσα στο ίδιο του το σπίτι και πήραν τα χρυσαφικά

maxairi lamia pateras

Τρομακτικές στιγμές έζησαν το βράδυ του Σαββάτου, ένας νεαρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι σε χωριό της Βόρειας Εύβοιας την ώρα που έλειπαν οι γονείς του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviathema.gr,λίγο μετά τις 11 το βράδυ, δύο άτομα αγνώστων στοιχείων, αφού πρώτα παρακολούθησαν τους ιδιοκτήτες και διαπίστωσαν ότι έλειπαν από την οικία τους, πήγαν και διέρρηξαν την είσοδο του σπιτιού σε χωριό του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, μπήκαν μέσα νομίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες λείπουν με σκοπό να αποσπάσουν την λεία τους ανενόχλητοι.

Χωρίς να το περιμένουν, ο γιός της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr βρισκόταν εντός. Ο ένας εκ των δραστών χωρίς κανέναν δισταγμό, έβγαλε μαχαίρι και τον απείλησε  ενώ με επιτακτικό τόνο ζήτησε να υποδείξει που βρίσκονταν τα χρυσαφικά και ότι άλλο πολύτιμο υπήρχε.

Ο νεαρός αμέσως υπάκουσε και ο δράστης πήρε τα τιμαλφή μεγάλης αξίας οπότε και αποχώρησαν ενώ ακολούθως κάλεσε την αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της αστυνομίας ενώ δόθηκε σήμα αναζητήσεων για τους δύο δράστες οι οποίοι είχαν γίνει καπνός.

eviathema.gr

Σχετικά