Tα Βάγια δεν ξέχασαν τον Νίκο Θεοδώρου-Συγκίνηση στο φιλικό στη μνήμη του-Βίντεο-φωτογραφίες

 Με παρουσία αρκετών φίλων και συγγενών και με έντονη συναισθηματική φόρτιση πραγματοποιήθηκε σήμερα  στο γήπεδο των Βαγίων, ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη του Νίκου Θεοδώρου που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι του Παμβαγιακού. 

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας

Την Κυριακή 7 Νοέμβρη  2021 οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ του Α.Σ. ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ , έδωσαν το καθιερωμένο ματς , τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου από τροχαίο ποδοσφαιριστή,Νικου Θεοδώρου. 

Η καθιέρωση του ματς βέβαια διακόπηκε πέρσι λόγω του γνωστου lock down από την πανδημία. 

Στο φιλικό που έγινε στις 11.30 το πρωί , έδωσαν το ΄΄παρών΄΄ επιστήθιοι φίλοι και παλιοι συμπαίκτες του Νικου ,αντιμετωπίζοντας Επίλεκτους Φίλους από το Νομό Αττικής μια ομάδα που επανειλημμένα έχει δώσε πολά ματς και στα Βάγια , αλλά και στη γύρω περιοχή , έχοντας τον Ανδρέα Γραμματικό σαν επικεφαλή που γνώριζε από χρόνια το Νίκο. 

Αξιοσημείωτο , ότι από την ομάδα των Επιλέκτων αγωνίστηκε και η μεγάλη δόξα της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος, Χρήστος Αρδίζογλου 68 ετών σήμερα,  τιμώντας το Νικο Θεοδώρου συμβολικά,  με λουλούδια  γύρω απο τη φωτογραφία του .

Το παιγνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, συγγενείς και φίλοι του Νίκου,  καθώς και μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Πριν το φιλικό παιγνίδι , έγινε και το Τρισάγιο με τη συγκίνηση να κυριαρχεί . 

Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν ισόπαλο 2-2. 

Η Σύνθεση των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΥ που τίμησαν τον άδικοχαμένο συμπαίκτη τους με την παραδοσιακή κοκκινη-λευκή εμφάνιση, ήταν η πιο κάτω:

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Γ- ΤΣΕΛΛΟΣ Γ- ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΠ- ΣΤΕΦΑΣ ΠΑΝ-ΤΖΩΝΗΣ ΑΠ.- ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ- ΚΑΤΡΙΣΙΩΣΗΣ Π. -ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΣΤΗΣ -ΜΑΡΚΟΥ ΧΡ-ΖΕΡΚΟΥΛΗΣ Σ.-ΜΠΕΛΙΑΣ Σ. .

Με την έναρξη του β΄μέρους πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΣΤ. ,ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΚΟΒΟΣ ΝΙΚ. – ΧΑΤΖΗΝΑΣ Θ.- ΧΑΡΑΚΟΠΟΣ ΚΩΝ- ΖΑΝΤΖΑΣ ΑΡΓ – ΜΑΓΚΑΣ ΒΑΓ.     

Τον αγώνα ΄΄σφύριξε’’ ο παλαίμαχος διαiτητής Γιώργος Μεγαρίτης και τις Πρώτες Βοήθειες στο ματς πρόσφερε ο Γιάννης Καντίκας.    

Γενικά ήταν ένα πολύ ωραίο παιγνίδι ,άρτια οργανωμένο με τη μορφή του Νίκου Θεοδώρου να περιτρυγυρίζει στο μυαλό όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο των Βαγίων.

 Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακομήτρος και ο αντιδήμαρχος Δ.Θηβαίων, Τάσος Καμούτσης που τους ευχαριστούμε πολύ.

Ο αντιπεριφερειάρχης  Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας

Στερεάς, Κώστας Μπακομήτρος σε δήλωσή του στο permissos.gr,ανέφερε:

Σήμερα ήρθα να τιμήσω την μνήμη του φίλου μου Νίκου Θεοδώρου, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του,πριν επτά χρόνια.

Πραγματικά είναι πολύ μεγάλη η λύπη μου, που έφυγε από κοντά μας.

 “Φίλος μια ζωή” Νίκο πάντα θα σε θυμάμαι  και πάντα θα είσαι στο μυαλό μου, ένα μεγάλο “αντίο”

Παντελής Μπατσούλης

Σχετικά