«Από τα Σεπόλια στο Οβάλ Γραφείο»: Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο στον Λευκό Οίκο

Στον Λευκό Οίκο βρέθηκαν οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο όπου έγιναν δεκτοί από τον Τζο Μπάιντεν λόγω των… «δαχτυλιδιών» τους.Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.Ο λόγος της επίσκεψης των δύο άσων στο «σπίτι» του Τζο Μπάιντεν οφείλεται στο γεγονός πως αναδείχθηκαν πρωταθλητές του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η παράδοση να επισκέπτεται η πρωταθλήτρια ομάδα τον εκάστοτε Αμερικανό Πρόεδρο επέστρεψε με παίκτες, επιτελείο και διοίκηση των «ελαφιών» να συναντούν τον Μπάιντεν που τους συνεχάρη για το δαχτυλίδι που κατέκτησαν.

Είναι καταπληκτικό» ακούγεται να λέει στην κάμερα ο Greek Freak, τονίζοντας πως από τα Σεπόλια της Αττικής βρέθηκε στο Οβάλ Γραφείο, δηλώνοντας πως μέσα από τη σκληρή δουλειά μπορείς να κατορθώσεις πολλά πράγματα στη ζωή, ενώ η επίσκεψη στον Λευκό Οίκο και η γνωριμία με τον Μπάιντεν είναι «φοβερό δώρο».

Η τελευταία φορά που μια ομάδα του ΝΒΑ πήγε στον Λευκό Οίκο ήταν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.

Σχετικά