Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της

Η διαμάχη για το παιδί τους όπλισε το χέρι μιας εικαστικού, η οποία πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της στην είσοδο της πολυκατοικίας του, στο Χαλάνδρι.

Το πρώην ζευγάρι είχε πολύ μεγάλες διαφορές. Η εικαστικός περίμενε τον οφθαλμίατρο πρώην σύντροφό της το μεσημέρι της Πέμπτης στη διασταύρωση των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, όπου αυτός ζούσε με την Αγγλίδα σύζυγό του. Ύστερα από καβγά, τον πυροβόλησε πολλές φορές, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο στομάχι. Παρόν στο περιστατικό ήταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, το 13χρονο παιδί τους. Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μια ανάρτηση της γυναίκας, η οποία ονομάζεται Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη, στο Facebook πριν από δύο ημέρες ήταν ο πρόλογος του αιματηρού περιστατικού.

«ΕΛΛΗΝΕΣ… Όσοι από εσάς νιώθετε ακόμα άνθρωποι βοηθήστε με να σώσω το ανήλικο παιδί μου από τους ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ. Στη θέση μου θα μπορούσε να είναι κάθε μάνα-Ελληνίδα, στη θέση της Μελίνας μου θα μπορούσε να είναι κάθε Ελληνόπουλο. Η εισαγγελέας Ανηλίκων Πρωτοδικείων Αθηνών (που μάλλον ή πληρωμένη ή τρελή είναι) πράττει συναυτουργία με τους εγκληματίες στην αρπαγή και την κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου, διότι κάθε φορά που απευθύνθηκα ενώπιον της ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΕΤΗ μου “πουλάει” τρέλα, λέγοντάς με “δεν είναι αρμοδιότητά μου η προστασία ανηλίκων, αλλά των δικαστηρίων”.

»Όταν της θύμισα το άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα περί ιδιαίτερης νομικής ευθύνης της για την προστασία της ζωής ανηλίκων παιδιών μας σε τέτοιες περιπτώσεις, τότε μου ζήτησε να απομακρυνθώ από το γραφείο της. Τότε και εγώ της ζήτησα να απομακρυνθεί αυτή, διότι ξεφτιλίζει τον εαυτό της και τη θέση που η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ. Τέτοιους εγκληματίες εισαγγελείς έχουμε για την προστασία των παιδιών μας! Το παιδί μου από τότε έως σήμερα παραμένει στους κακοποιούς – δεν άλλαξε τίποτα. Με τη συγκατάθεση της εισαγγελέως ανηλίκων το παιδί μου, που απέκτησα εκτός γάμου, παραμένει μακριά μου χωρίς καμία επαφή μαζί μου και βασανίζεται από τον πρώην βιαστή μου και τη σύζυγο αυτού. Τα συμπεράσματα, δικά σας», έγραψε στο Facebook, δείχνοντας ότι η σχέση με τον πρώην σύντροφό της για το 13χρονο παιδί τους είχε φτάσει στα άκρα.

Όπως προκύπτει, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια το πρώην ζεύγος είχε βρεθεί στα δικαστήρια, σε μια άγρια διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού. Οι δύο αντίδικοι είχαν ανταλλάξει βαριές κατηγορίες, καθώς ο οφθαλμίατρος έκανε λόγο για έκλυτο βίο της μητέρας, η οποία, με τη σειρά της, τον κατηγόρησε για κακοποίηση του παιδιού. Μάρτυρες για λογαριασμό του πατέρα υποστήριξαν ότι το παιδί παρουσίαζε επιληπτικές κρίσεις κάθε φορά που επρόκειτο να επισκεφθεί τη μητέρα του, ενώ μάρτυρες για λογαριασμό της μητέρας κατέθεσαν ότι δεν της επέτρεπαν να δει το εννιάχρονο, τότε, κορίτσι.

zougla.gr

Σχετικά