Ολονύχτια επιχείρηση διάσωσης κυνηγών στον Υψηλάντη-Φωτογραφίες

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δύο κυνηγών  που έχασαν  τον προσανατολισμό τους   σε δύσβατη  περιοχή στον Υψηλάντη, το βράδυ του Σαββάτου.

Δείτε τι αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Γιώργος Γιαννακόπουλος.

Με επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση διάσωσης δύο κυνηγών που έχασαν τον προσανατολισμό τους στο βουνό του Υψηλάντη και  ολοκληρώθηκε πριν μία ώρα υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.

 Η συμβολή της Πυροσβεστικής ήταν καθοριστική.

 Σημαντική βοήθεια πρόσφερε ο Βαγγέλης Αρβανίτης που συμμετείχε στην επιχείρηση, γνωρίζει την περιοχή και αν και ήταν εκτός υπηρεσίας(ανήκει στο πυροσβεστικό σώμα ) έθεσε τον εαυτό στη διάθεση της αποστολής. 

Επίσης ο Λευτέρης Μπράχο βοήθησε στον απεγκλωβισμό των δύο κυνηγών καθώς το σημείο ηταν δύσβατο και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού. 

Την επιχείρηση πλαισίωνε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντωνίου Νίκος και όλοι οι κάτοικοι του χωριού ήταν σε εγρήγορση.

 Ευχαριστούμε όλους για τη βοήθειά τους καθώς και το αστυνομικό τμημα Αλιάρτου και τμήμα της Λιβαδειάς για την παρουσία τους. 

Η ελληνική ένωση έρευνας και διάσωσης Λιβαδειάς και το κέντρο επιχειρήσεων Αλιάρτου από την αρχή ήταν σε ετοιμότητα να επέμβει.

Σχετικά