Την Παρασκευή “ανάβει” το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Θήβα

xristougrniatiko dentro thiva

Πρόσκληση στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία της Θήβας

Ο Δήμος Θηβαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας(ΔΟΘ) σας προσκαλούν στην εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δένδρου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου στις 7:30 μ.μ. το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Θήβας. Το δένδρο θα ανάψει ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, δίνοντας κι επίσημα το σύνθημα για τη φωταγώγηση της πόλης.

Έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας και περιοριστικών μέτρων και παρότι οι συνθήκες παραμένουν δύσκολες, όλοι έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε τη μαγεία και τη ζεστασιά των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα, κεράσματα και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Τη γιορτινή ατμόσφαιρα θα συμπληρώσουν οι ήχοι και μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου.

Τιμώμενος προσκεκλημένος ο… Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα υποδέχεται στα παιδιά καθισμένος στον θρόνο του και θα εισακούει τις επιθυμίες τους για τα δώρα των Χριστουγέννων. Στην παρέα του Αϊ Βασίλη και σκανταλιάρικα ξωτικά, ενώ για την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων θα υπάρχει εμψυχωτής(animateur) και face painting. Εκείνη την ημέρα, θα προσφέρεται μαλλί της γριάς και ζεστό κρασί.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού.

Σχετικά