Ζεφύρι: Οκτώ συλλήψεις από τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση – Κατασχέθηκε μισό κιλό ηρωίνης

Οκτώ συλλήψεις έχουν γίνει από το πρωί σε ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις που έχουν κάνει πάνοπλοι άνδρες των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ στο Ζεφύρι. Κατασχέθηκε μισό κιλό ηρωίνη ενώ βρέθηκαν 5 κάλυκες από το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί στα Άνω Λιόσια το βράδυ της Τετάρτης (15.12.2021)

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί σήμερα Παρασκευή (17.12.2021) πραγματοποιούνται αστυνομικές επιχειρήσεις σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια, μετά το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς πριν δύο εικοσιτετράωρα. Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα.

Το σπίτι όπου έπεσαν οι περισσότεροι από τους 100 πυροβολισμούς στα Άνω Λιόσια βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και στα 300 μέτρα από το Αστυνομικό τμήμα Ζεφυρίου.

«Έρχονται από άλλες περιοχές και πυροβολούν εδώ και την πληρώνουμε εμείς», καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής. «Ακούμε πυροβολισμούς αλλά όχι από συγκεκριμένα σπίτια ή ότι γνωρίζουμε ποιος τους κάνει. Δεν γνωρίζω αν είναι το συγκεκριμένο σπίτι» πρόσθεσε ο κάτοικος, ο οποίος μένει κοντά στο σπίτι από το οποίο ακούστηκαν οι εκατοντάδες πυροβολισμοί.

Οι εικόνες με τους περισσότερους από 100 πυροβολισμούς των Ρομά έξω από ένα σπίτι στην περιοχή των Άνω Λιοσίων ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να υποπέσουν στην αντίληψη των αστυνομικών αρχών.

Το newsit.gr παρουσίασε χθες τις πρωτοφανής εικόνες στις οποίες οι Ρόμα πυροβολούν με πιστόλια, ούζι αλλά και με τροποποιημένα όπλα. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονταν κι ένα περίστροφο το οποίο εξετάζεται εάν έχει κλαπεί από αστυνομικό, καθώς πάνω του φέρει σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχετικά