Τα εισιτήρια του αγώνα Λεβαδειακός-Ρόδος στη Θήβα

Ξεκινά αύριο, Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου, η διάθεση των εισιτηρίων για τον μεθαυριανό αγώνα (Τετάρτη, 29/12 – 15:00′), του Λεβαδειακού με την ομάδα της Ρόδου, για τη 10η αγωνιστική, του Β’ (νότιου) ομίλου, της “Super League 2”, που θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό στάδιο της Θήβας, λόγω εργασιών επισποράς στον χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου της Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης».

Οπως ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ θα διαθέσει λεωφορείο για να μεταφέρει τους φιλάθλους από την Λιβαδειά στο δημοτικό στάδιο της Θήβας!

Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. Λεβαδειακός:

“Ξεκινά αύριο, Τρίτη, 28/12/2021, η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Τετάρτης, 29/12/2021 (15:00′), με τη Ρόδο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Θήβας και όχι στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης», λόγω εργασιών επισποράς στο χλοοτάπητα αυτού.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10€ (γενική είσοδος).

Επίσης, όποιος φίλαθλος επιθυμεί θα μπορεί (χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση) να μεταφερθεί στο γήπεδο της Θήβας με λεωφορείο που θα διαθέσει η ΠΑΕ.

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 13:30 από το Ζάπειο.

Σύμφωνα με το νέο «Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων με Φιλάθλους» τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) τις εξής ημέρες και ώρες:

αύριο Τρίτη 28/12/2021 από τις 15:00 έως τις 21:30 και

την Τετάρτη 29/12/2021 (ημέρα του αγώνα) από τις 09:00 έως τις 12:30.

Για την αγορά τους απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (σε ισχύ) Covid-19, καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Τα ίδια έγγραφα οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδεικνύουν και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Οι ανήλικοι φίλαθλοι ηλικίας 13 έως 17 θα μπορούν να εισέρχονται επιδεικνύοντας βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ όσοι είναι 12 ετών και κάτω, θα μπορούν να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει τόσο κατά την είσοδό τους, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο γήπεδο να φοράνε τη μάσκα προστασίας”.

Σχετικά