“Μηδενίζει” τον κορωνοϊό ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων!!!

 ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ;;;

Με εντυπωσιακή πτώση και σε ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ, επίπεδα, για ΤΕΤΑΡΤΗ συνεχόμενη εβδομάδα, κινούνται  τα κρούσματα covid-19, που καταγράφει ο ΕΟΔΥ, στο δελτίο του, που αφορά το Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Συγκεκριμένα για την εβδομάδα που πέρασε ( ΔΕΥΤΕΡΑ 20/12 έως και ΚΥΡΙΑΚΗ 26/12/21), στο Δήμο μας, καταγράφει ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ (01) κρούσμα, το οποίο μάλιστα δε νοσηλεύεται, από ΤΕΣΣΕΡΑ (04) την προηγούμενη. 

Με αφορμή το εβδομαδιαίο δελτίο του ΕΟΔΥ, ο Δήμαρχος κος Γεώργιος Π. Ντασιώτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

” Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, εδώ και πάρα πολλούς μήνες καταγράφει χαμηλό αριθμό κρουσμάτων, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες τείνουν να μηδενιστούν. 

Θέλω να θυμίσω σε όλους ότι πέρυσι, τέτοιες ακριβώς ημέρες, μετρούσαμε τα κρούσματα κατά δεκάδες ημερησίως, ενώ ο Δήμος μας είχε τεθεί σε αυστηρή καραντίνα. Κινδύνευσαν πολλοί άνθρωποι και κάποιοι δυστυχώς χάθηκαν. 

Νομίζω ότι κανείς μας δε θέλει να ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις. Με υπομονή και σκληρή δουλειά από όλους μας, που πολλές φορές μας έφερε σε συγκρούσεις, αλλά και με την πειθαρχία που επέδειξαν οι Δημότες τηρώντας τα μέτρα και κάνοντας τα εμβόλια, είμαστε σε αυτή την ευχάριστη θέση, χαμηλής διασποράς του ιού, τώρα που γύρω μας φουντώνει πάλι. Δεν είναι δύσκολο, αν αδιαφορήσουμε, να καταστραφεί όλη αυτή η προσπάθεια και πάλι να βρεθούμε στο μάτι του κυκλώνα. 

ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ έναντι της πανδημίας.  

ΑΦΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ για την προσπάθεια αυτή, οφείλω να εφιστήσω την ΠΡΟΣΟΧΗ τους, στην ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ κατά της διάδοσης του κορονοϊού, όπως και στην ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, για όσους δεν το έχουν κάνει, λόγω της ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΕΞΑΡΣΗΣ των μολύνσεων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα””.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ,ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ !!!

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Σχετικά