O Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων στο permissos.gr:Απογραφόμαστε….γιατί Χανόμαστε!!! ΒΙΝΤΕΟ

Με δηλώσεις του στο permissos.gr,ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, κ.Γιώργος Ντασιώτης , αναφέρθηκε στη Γενική απογραφή Πληθυσμού και κατοικιών, που διενεργείται από την ΕΛ.ΣΤΑΤ ,αυτό το διάστημα και τελειώνει στις 13/1/2022.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα που εστιάζεται στον τρόπο που γίνεται η απογραφή, συμπεριλαμβάνοντας ,αφενός,  το κομμάτι της αυτοαπογραφής,που είναι καινούργιο και δεν το γνωρίζει ο κόσμος και αφετέρου τη δυσκολία, λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας, της δια ζώσης απογραφής. 

Παράλληλα, σύμφωνα με το Δήμαρχο, υπάρχει και  ένας περίεργος αρνητισμός, σε συνέχεια του γενικότερου κλίματος,που επικρατεί στη Χώρα. Αυτά συμβαίνουν σε όλους τους Δήμους.

Ο κ. Ντασιώτης,τονίζει την υποχρέωση του κάθε Δημότη να απογραφεί στον τόπο του, γιατί ανάλογα με τον πληθυσμό, καθορίζεται και η θέση του κάθε Δήμου, αλλά και οι χρηματοδοτήσεις από το Κράτος.

« Είναι υποχρέωση όλων των Δημοτών, τονίζει ο Δήμαρχος, να απογραφούν και να ενισχύσουν τα χωριά τους και εν τέλει το Δήμο μας. 

Λιγότερος πληθυσμός σημαίνει λιγότερους πόρους, άρα και υποβάθμιση της ζωής μας.

Ο καθένας οφείλει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του»

Σχετικά