Διαφορετική και φέτος η βράβευση των νέων φοιτητών από το Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων

ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ !!!

Φέτος είναι η ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά που ο Δήμος Αλιάρτου- Θεσπιέων  τιμά τη σπουδάζουσα νεολαία, στο πρόσωπο των αποφοίτων από τα Σχολεία του ,που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενώ παράλληλα τιμά και όλους τους Εκπαιδευτικούς, στο πρόσωπο εκείνων που συνταξιοδοτήθηκαν.

Εκπαίδευση, ενώ παράλληλα τιμά και όλους τους Εκπαιδευτικούς, στο πρόσωπο εκείνων που συνταξιοδοτήθηκαν.

Η καθιερωμένη εκδήλωση, στο συνεδριακό κέντρο δε θα πραγματοποιηθεί και φέτος, λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης της πανδημίας και τα αναμνηστικά δώρα και οι έπαινοι θα δωθούν στους παραλήπτες με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Για το θέμα ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γεώργιος, έκανε την ακόλουθη δήλωση. 

“”Αυτή τη “ΓΙΟΡΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ”” την καθιερώσαμε πριν ένδεκα χρόνια, ως νέα Δημοτική Αρχή,τότε, θεωρώντας την  ελάχιστο χρέος τιμής σε μια μαχόμενη μερίδα της κοινωνίας μας, την πιο ελπιδοφόρα.

Εδώ και δύο χρόνια, λόγω των περιορισμών της πανδημίας είναι αδύνατο, να την πραγματοποιήσουμε ζωντανά, στερούμενοι έτσι την ευκαιρία να σφίξουμε το χέρι και να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας και τους δασκάλους τους.

Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν τους σκεφτόμαστε και δε χαιρόμαστε για αυτούς.

Έτσι λοιπόν από αύριο με κάποιον τρόπο- και φυσικά κατόπιν επικοινωνίας- θα φτάσει στα χέρια των πρωτοετών φοιτητών μας μια όμορφη τσάντα, με τον ΕΠΑΙΝΟ του Δήμου μας για την επιτυχία τους, μια συγχαρητήρια ΕΠΙΣΤΟΛΗ μου, εκ μέρους όλων των Δημοτών και μια πολύ καλαίσθητη και πρακτική USB CART, με πληροφορίες για το Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων και από τις δύο πλευρές, ενώ το ανοιγόμενο στικάκι των 16 GB, θα τους φανεί πολύ πρακτικό στις εργασίες τους στο Πανεπιστήμιο.

Στους Εκπαιδευτικούς μας που συνταξιοδοτήθηκαν θα φτάσει μια τιμητική ΠΛΑΚΕΤΑ για την προσφορά τους στα Σχολεία και τους μαθητές του Δήμου μας.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που οι συνθήκες, μας κρατούν σε απόσταση και όλοι πρέπει να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ευχόμαστε επίσης, από τα βάθη της καρδιάς μας,στους νέους μας καλές σπουδές, ενώ τιμούμε και σεβόμαστε τους δασκάλους τους, ενεργούς και μη για την προσφορά τους.””.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ- ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Δείτε την βράβευση του 2020

Ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων βράβευσε τα δικά του παιδιά, τους νέους φοιτητές-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Σχετικά