Γιάννης Χατζηγεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το Survivor

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor έκανε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στην κάμερα του «Love It»

«Υπάρχουν δυο ειδών παίκτες που μπαίνουν στο Survivor. Είναι αυτή που μπαίνουν με το σκεπτικό ότι θα ζήσουν μια πολύ όμορφη εμπειρία και υπάρχουν οι παίκτες που μπαίνουν με κάποια προβλήματα. Οι προσωπικοί μου λόγοι θα παραμείνουν προσωπικοί. Δε χρειάζεται να τους πω» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Όσο για τις αντιδράσεις που υπήρξαν με τη συμμετοχή του από συναδέλφους του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε:

«Είναι λογικό να υπάρξουν αντιδράσεις για τη συμμετοχή μου στο Survivor και μάλιστα από ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι στον χώρο. Υπήρξαν και κάποιες πολύ έντονες αντιδράσεις και καλά κάνανε οι άνθρωποι γιατί είναι πολύ άσχημο να αφήνεις το θέατρο. Αλλά για να κρίνεις κάποιον, πρέπει να μπεις στη θέση του άλλου. Πιστεύω και εκείνοι αν ήταν στη θέση μου το ίδιο θα έκαναν. Εννοείται πως θα ήθελα να επιστρέψω στην παράσταση αλλά δε θα ήθελα κιόλας γιατί υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει παίξει τον ρόλο μου και έχει δουλέψει σκληρά».

Παράλληλα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σχολίασε το «ειδύλλιο» ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα για κανέναν λόγο. Γελάω. Είναι αντιδραστικό άτομο η Μυριέλλα. Δεν πιστεύω ότι της αρέσει ο Κατσαούνης. Ο άνθρωπος με τον οποίο είναι νομίζω την καταλαβαίνει 100%. Ήταν ξεκάθαρο από εκείνη ότι δε τον θέλει. Ζέχνουμε εκεί μέσα, βρωμάμε, δεν θες να αγγίξεις κανέναν….Η Μυριέλλα εξέφρασε το ότι κολακεύεται από το φλερτ γιατί την κάνει να αισθάνεται όμορφα. Ο Γιώργος είναι ένας περίεργος γίγαντας. Είχε πετάξει κάποια στιγμή στην Αθηνά την ατάκα “οι άντρες μιλάνε”, αυτό με τρέλανε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Σχετικά