Πρόσκληση συμμετοχής των επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Στερεάς στην «8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition»

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση τροφίμων και ποτών «8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 18 έως και 20 Φεβρουαρίου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας και προσκαλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση, μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να υποβάλλουν αίτηση στον σύνδεσμο που παρατίθεται στο τέλος της παρούσας.

Aκολούθησε το permissos.gr στο facebook….για να μην χάνεις είδηση

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19, αποφάσισε τη συμμετοχή της στην έκθεση  ώστε να υποβοηθήσει τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας που στοχεύουν στην ενίσχυση της εξωστρέφειας τους. Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καλύπτει το κόστος συμμετοχής στην έκθεση για τις επιχειρήσεις, μέσα από το περίπτερο της,  σε ποσοστό 76%.

Στη διοργάνωση του 2022, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα είναι τιμώμενη Περιφέρεια. Θα συμμετάσχει με περίπτερο συνολικού εμβαδού 270 τ.μ. σε περίοπτη θέση του εκθεσιακού χώρου με σκοπό την βέλτιστη δυνατή προβολή των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στο περίπτερό της.

Η έκθεση απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο καταναλωτικό κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης  (https://expotrof.gr/)

Κάθε εκθέτης που  επιθυμεί να συμμετάσχει στην έκθεση μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα διαθέτει «ατομικό περίπτερο» εμβαδού περίπου 7 τ.μ. με τις παροχές που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα.Advertisement

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 260€, πλέον του Φ.Π.Α. 24%.

Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και εκθετών οι οποίοι είναι αμιγώς παραγωγοί και δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε δράσεις της Περιφέρειας και ότι θα ληφθεί μέριμνα ώστε να υπάρχουν συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της στήριξης των εταιρειών και των παραγωγών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2021 στη Βόρεια Εύβοια, γνωστοποιεί πως θα καλύψει στο σύνολό του το κόστος συμμετοχή τους στην έκθεση.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://forms.gle/d4ucJppnfV4DMTgGA

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr
H Κάτοψη της θέσης του Περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Σχετικά