Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που “ξάφριζε” σπίτια σε Αλίαρτο- Λιβαδειά και Ορχομενό

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (8) κλοπές από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας 

Στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποιήθηκαν (6) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, μετά από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα, εξιχνιάσθηκαν συνολικά οκτώ (8) κλοπές από οικίες, σε περιοχές της Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν έξι (6) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, το χρονικό διάστημα από την 02-04-2017 έως και την  04-01-2018, ενέχονται στη διάπραξη (8) κλοπών από οικίες, σε ευρύτερες περιοχές της Λιβαδειάς, του Ορχομενού και της Αλίαρτου Βοιωτίας.

Η λεία που αποκόμισαν, από την παράνομη και εξακολουθητική δράση τους, περιλαμβάνει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, είδη οικιακής χρήσης και άλλα αντικείμενα των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (5.300) ευρώ.

Γίνεται μνεία ότι οι ανωτέρω αποτελούσαν μέλη εγκληματικής ομάδας, δύο εκ των οποίων είχαν συλληφθεί τον Μάρτιο του 2018, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού. Στο πλαίσιο της τότε έρευνας, είχαν εξιχνιασθεί συνολικά (46) κλοπές και (3) απόπειρες κλοπής από οικίες.  

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Aκολούθησε το permissos.gr στο facebook….για να μην χάνεις είδηση

Σχετικά