Βαρύ πένθος για τη Βοιωτή Φαίη Μαυραγάνη – «Έχασε» τη μητέρα της

Φαίη Μαυραγάνη: Η αγαπημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα, όπως δημοσιοποίησε η ίδια μέσα από τα social media.

Όπως μοιράστηκε σήμερα Κυριακή στα social media η αγαπημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη, έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο απουσίαζε σήμερα από την πρωινή της εκπομπή “Τώρα ό,τι συμβαίνει” στο Open TV. Η Φαίη Μαυραγάνη δημοσίευσε φωτογραφία της μητέρας της, ενώ σχολίασε φειδωλά: “Α ρε μαμά, α ρε μανούλα”.

Φαίη Μαυραγάνη: Βαρύ το πένθος για την παρουσιάστρια του Open TV

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι γεννημένη 3 Νοεμβρίου 1973, ενώ μεγάλωσε στο Δίστομο. Είναι παντρεμένη με τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση από το 2004 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου για τον σύζυγό της: “Έχω ανάγκη έναν άνθρωπο που δε βγαίνει να πουλήσει ότι είναι πρώτος και κυρίαρχος και είναι σωστός οικογενειάρχης μέσα στο σπίτι του με τα παιδιά του. Θεωρώ ότι είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Τον θαυμάζω και τον αγαπάω και όλα καλά. Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002, οπότε τον Αύγουστο του 2021 θα είμαστε μαζί 19 χρόνια. Πάμε δηλαδή για 20ετία. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν”.

Από την στιγμή της δημοσιοποίησης του θανάτου της μητέρας της, η Φαίη Μαυραγάνη έχει εισπράξει απεριόριστη αγάπη μέσα από τα μηνύματα φίλων και συνεργατών της, αλλά και ανθρώπων που θέλουν να συμπαρασταθούν στο πένθος της απαλύνοντας έστω και λίγο τον πόνο της.

Aκολούθησε το permissos.gr στο facebook….για να μην χάνεις είδηση

Σχετικά