Λιβαδειά- Πεντοχίλιαρο για μουσική σε κατάστημα

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν 54.505 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν συνολικά 479 παραβάσεις, ενώ πραγματοποιήθηκαν και 3 συλλήψεις με 3 αναστολές λειτουργίας καταστημάτων (και 19 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου).

Στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βοιωτία είχαμε τη μία σύλληψη, καθώς και μία εκ των αναστολών λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για χρήση μουσικής.

Ειδικότερα σε καφετέρια στη Λιβαδειά, είχαμε τη σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο στην προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για χρήση μουσικής,Επιπλέον το προηγούμενο 24ωρο στην Περιφέρεια Στερεάς βεβαιώθηκαν 2 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενο και πελάτη καταστημάτων, καθώς και ακόμη 15 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε χώρους όπου προβλέπεται η χρήση της.

lamiareport

Σχετικά