“Ελπίδα”: Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας -Πού θα χιονίσει

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στη χώρα μας το κύμα κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Ήδη τα πρώτα χιόνια έπεσαν στα ορεινά της Θεσσαλονίκης, στο Φίλυρο και τον Χορτιάτη, ενώ ελαφριά και ολιγόλεπτη χιονόπτωση είχε, νωρίτερα, και στο κέντρο της πόλης.

Το θερμόμετρο κατέγραψε την Παρασκευή -9 βαθμούς Κελσίου στον Λαϊλιά, -7 στο Σέλι, -6 στη Βλάστη, -3 στην Κοζάνη, -2 στη Φλώρινα και το Αμύνταιο, -1 στο Νευροκόπι και στον Πολύγυρο.

Βροχοπτώσεις, το τσουχτερό κρύο και τις πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες σε όλη τη χώρα. Τοπικές και παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται ακόμα και σε πεδινά τμήματα, με σημαντική πτώση θερμοκρασίας και παγετό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας .

Η «Ελπίδα» θα χτυπήσει σε δύο φάσεις. Η πρώτη ξεκίνησε ήδη από το βράδυ της Παρασκευής ενώ η δεύτερη η οποία θα χτυπήσει με μεγαλύτερη σφοδρότητα θα επηρεάσει τη χώρα τη Δευτέρα και Τρίτη, όπου και οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν σε αρκετές πεδινές περιοχές της χώρας ενώ θα δούμε χιόνια και στην Αττική.

Χιόνια θα πέσουν ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ θα δούμε το θερμόμετρο να πέφτει στους-20 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της χώρας.

στους-20 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Δείτε live την εξέλιξη του χιονιά στη χώρα μας.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.windy.com/el/-%CE%92%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1-rain?rain,38.507,21.988,6

Σχετικά