Συγνώμη και ευχαριστήριο από τον “χιονάνρωπο” Δήμαρχο Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου

«ΕΛΠΙΔΑ»

Είναι σε εξέλιξη ο αποχιονισμός. 

Πραγματικά δόθηκε μεγάλη μάχη σε όλους τους δρόμους του Δήμου μας και τώρα που γράφω συνεχίζεται για να ολοκληρώσουμε ολόκληρο το δεδαλώδες και πολυμορφικό οδικό δίκτυο.Σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι όλα πήγαν τέλεια, γιατί θα ήταν ψέμα .

Η χιονόπτωση ήταν ραγδαία, με το ύψος του χιονιού να ξεπερνάει το 1 μέτρο και σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ο αποχιονισμός είναι εξαιρετικά δύσκολος. 

Παρ´όλα αυτά και αντιλαμβανόμενος την θέση ευθύνης που κατέχω οφείλω να ζητήσω συγνώμη για τις καθυστερήσεις που παρουσιάστηκαν και αναλαμβάνω την ευθύνη για τυχόν λάθη και παραλείψεις.  Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν τις 5 αυτές μέρες και συνεχίζουν ακόμη. 

Θα αναφέρω αναλυτικά σε δελτίο τύπου όμως αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά για την αμέριστη στήριξη τους στον δύσκολο αυτόν αγώνα.

 Ως χιονάνθρωπος λοιπόν , με την κυριολεκτική έννοια της λέξεως, σας ευχαριστώ όλους και αυτούς που έδειξαν υπομονή και τους ανυπόμονους, και ελπίζω σε καλύτερες μέρες σε όλα τα επίπεδα, ανεξάρτητα από την δυσοίωνη πρόβλεψη της ΕΜΥ και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βίωσε ο Δήμος μας.  

Δήμαρχος Θηβαίων

Γιώργος Αναστασίου

Aκολούθησε το permissos.gr στο facebook….για να μην χάνεις είδηση

Σχετικά