Εύβοια: Άφαντος ο Πακιστανός που φέρεται να βίασε 20χρονη σε αχυρώνα

Άφαντος παραμένει ο άντρας πακιστανικής καταγωγής που φέρεται να βίασε 20χρονη στην Εύβοια

Μετά την καταγγελία σε βάρος του από τη νεαρή ο φερόμενος ως δράστης χάθηκε από προσώπου γης. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου μετέβησαν στον αχυρώνα όπου έγινε ο καταγγελλόμενος βιασμός αλλά και σε κοντινό ποιμνιοστάσιο, χωρίς να τον εντοπίσουν. Ο Πακιστανός έμενε σε κατάλυμα, το οποίο εγκατέλειψε μετά την καταγγελία.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι δεν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και έτσι δεν αναζητήθηκε για να συλληφθεί. Θα οριστεί τακτική δικάσιμος και τότε θα κληθεί να απολογηθεί στη Δικαιοσύνη. Ωστόσο, οι αστυνομικοί μετέβησαν σε όλα τα σημεία όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργούν για το σχηματισμό δικογραφίας, και τότε διαπίστωσαν ότι έχει εξαφανιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη Ελληνίδα κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές της Καρύστου ότι στις 23 Ιανουαρίου και ώρα 23.00, έπεσε θύμα βιασμού από άντρα πακιστανικής καταγωγής, μέσα σε αχυρώνα που βρίσκεται κοντά σε ποιμνιοστάσιο.

Η 20χρονη φέρεται να είχε συνάψει τον τελευταίο μήνα σχέση με τον κατηγορούμενο. Όπως ανέφερε στις Αρχές, είχε πραγματοποιήσει σεξουαλικές πράξεις μαζί του με τη θέλησή της, μέχρι που το βράδυ της 23ης Ιανουαρίου έπεσε θύμα βιασμού. Αναλυτικότερα, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών και ενώ δεν ήταν καλά ο σύντροφός της τη βίασε. Λίγο πριν είχε αρνηθεί να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

Οι αστυνομικές Αρχές της Καρύστου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του Πακιστανού.

Σχετικά