Άγρια επίθεση πίτμπουλ σε γυναίκα: «Είδα ένα σκύλο μέσα στα αίματα και τη μάνα μου ημιλιπόθυμη»

Η γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε σοβαρά τραύματα από δαγκωνιές στα χέρια της

Από θαύμα φέρεται να γλύτωσαν μία γυναίκα και το σκυλί της στα Γλυκά Νερά έπειτα από άγρια επίθεση που δέχτηκαν από πιτμπουλ στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το περιστατικό συνέβη δίπλα σε παιδική χαρά και η γυναίκα οδήγηθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από δαγκωνιές στα χέρια.

Το θύμα της επίθεσης, η κυρία Πέρσα, περιέγραψε πώς τους όρμηξε το σκυλί, τους έριξε στο έδαφος και άρχισε να τους δαγκώνει.

«Περπατούσαμε και ξαφνικά βλέπουμε ένα σκυλί πίτμπουλ χρώμα γκρι σκούρο χωρίς λουρί ελεύθερο, μας πλησίασε χωρίς να γαυγίσει και να γρυλίσει, επιτέθηκε πρώτα στο σκυλάκι δεν μπορούσα να το αφήσω ανυπεράσπιστο και είχαμε μάχη» σημείωσε.

«Είδα ένα σκύλο μέσα στα αίματα, τη μάνα μου σε κατάσταση σοκ ημιλιπόθυμη με μια λίμνη αίματος κάτω από τα χέρια της…» συμπλήρωσε η κόρη του θύματος.

Η γυναίκα σοκαρισμένη από την επίθεση άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, με αποτέλεσμα κάτοικοι της οδού Κυκλάδων να βγουν έξω από τα σπίτια τους.

Μάλιστα ένας κύριος έβγαλε την μπλούζα του προκειμένου να δέσει τα τραύματα της και να της σταματήσει την αιμορραγία.

Ο ιδιοκτήτης μάλιστα του πίτμπουλ εμφανίστηκε λίγα λεπτά αργότερα.

Φώναξε στο σκύλο να σταματήσει και στη συνέχεια τον πήρε και εξαφανίστηκαν αφήνοντας την κυρία Πέρσα και το σκύλο της αβοήθητους.

«Την ώρα που ο ιδιοκτήτης του σκύλου τον έπαιρνε βίαια από πάνω μας με πολύ δυνατή φωνή του είπε “τι κάνεις εκεί ρε πάλι;” Αυτό δείχνει ότι δεν ήταν η πρώτη φορά…δεν μπορώ να πιστέψω πώς ένας άνθρωπος αφήνει ένα τέτοιο σκυλί μόνο του στους δρόμους…» συμπλήρωσε η γυναίκα.

Σχετικά