Τα Εργατικά Κέντρα Λιβαδειάς και Θήβας καλούν στο συλλαλητήριο του Σαββάτου στο Σύνταγμα

EΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΛΕΒΑΡΗ 2022.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους εργαζόμενους και όλους τους πολίτες της περιοχής  που δεν ανέχονται πλέον άλλη ανεργία, ακρίβεια, φτώχια, αυταρχισμό, υποβάθμιση των δικαιωμάτων, του κράτους πρόνοιας και το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας  να συμμετέχουν το  Σάββατο 26 Φλεβάρη στις 12:00  στη μεγάλη συγκέντρωση – Συλλαλητήριο, στο Σύνταγμα .

Ένα  συλλαλητήριο που εκτός των παραπάνω προβλημάτων θα έχει σαν κυρίαρχο θέμα την στήριξη του αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που εδώ και δύο χρόνια δίνουν έναν τιτάνιο και ανυποχώρητο αγώνα για να προστατέψουν την Δημόσια περιουσία το μεροκάματο τους και τα εργασιακά τους δικαιώματα καθώς και για να αναδείξουν τις τεράστιες αναπτυξιακές της δυνατότητες. Έναν αγώνα που έχει συσπειρώσει ένα τεράστιο Πανελλαδικό κίνημα συμπαράστασης και αλληλεγγύης όχι μόνο στο κόσμο της εργασίας, αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία.

Με απανθρωπιά και κυνικότητα η ανάλγητη Κυβέρνηση της Ν.Δ  λειτουργώντας ως ντίλερ των επίδοξων «επενδυτών», ξεκαθάρισε πως για να προχωρήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες, για το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ, θα πρέπει να απολύσουν  τους 1.200 εργαζόμενους της επιχείρησης, τους οποίους αντιμετωπίζουν ως «βαρίδια» ενώ παράλληλα τους διώχνουν  και από τα σπίτια, του εργατικού οικισμού που διαμένουν, οδηγώντας τους στην πλήρη φτωχοποίηση. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας συμμετέχοντας στο Συλλαλητήριο του Σαββάτου 26 Φλεβάρη  στην πλατεία Συντάγματος, θα δρομολογήσει λεωφορεία τα οποία θα ξεκινήσουν στις 9.οο το πρωί από το ΚΤΕΛ Θήβας με ενδιάμεσες στάσεις στις 9.30 στο Σχηματάρι και 9.45 στα Οινόφυτα.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ.

ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

       

ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΛΕΒΑΡΗ 2022

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς συμμετέχει στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, στο Σύνταγμα, δηλώνοντας την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, της COSCO , των Πετρελαίων Καβάλας και της Νηματουργίας Βαρβαρέσος.
Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο για μια αξιοπρεπή ζωή, με δουλειά και δικαιώματα.

  

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 , ώρα 8.00΄το πρωί θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Ζάππειο Λιβαδειάς για την ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στην Αθήνα.
Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος μπορούν να το δηλώσουν στο τηλέφωνο 22610 28344, μέχρι την Παρασκευή, από ώρα 9.00΄π.μ. έως 2.00΄το μεσημέρι.

΄ Ολοι μαζί στο Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα το Σάββατο 26 Φλεβάρη.

                                               Για           το       Δ.Σ. 

           Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                  ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχετικά